MENIU

Alunitele de pe față și corp dau indicii despre destinul tău. Ce semnificație au semnele din naștere și ce spun despre soarta ta

Alunițele de pe față și corp dau indicii depsre destinul tău. Iată ce înseamnă dacă ai anumite semne din naștere, în funcție de unde sunt situate pe corp.

Alunițele de pe corp ne dau indicii cu privire la destinul și viitorul celui care le are, conform astrologiei chineze. În funcție de zona de pe corp în care sunt poziționate, alunițele dau indicii precise despre sănătatea și viitorul persoanei.

Iată ce spun acestea despre viitorul tău.

Frunte

Persoanele care au alunițe pe mijlocul frunții întâmpină dificultăți cu superiorii, care pot fi părinții, șeful sau profesorii. Aceștia nu se vor afla pe aceeași lungime de undă cu superiorii, fapt ce va duce la divergențe. Dacă aveți alunițe pe marginea frunții este semn că sunteți o persoană plină de energie și foarte concentrată pe țelurile propuse.

Sprâncene

Alunițele poziționate sub sprâncene sunt semnul prosperității. Dacă ele sunt ascunse, adică mai puțin vizibile, înseamnă că persoana respectivă va avea parte de multă prosperitate și bogăție. Alunițele poziționate deasupra sprâncenei sunt semn că vei avea o viață lipsită de griji financiare, iar banii vor veni constant.

Ce frici ai, în funcție de zodie. Care sunt cele mai mari temeri ale tale. Tu știai de ce ți-e frică?

Pleoape

Dacă aveți o aluniță pe pleoapă, medicina chineză spune că acest lucru simbolizează faptul că veți avea parte de un destin cu multe dispute în familie, dar și pierderi financiare. Persoanele care au alunițe sub ochi sunt persoane foarte sensibile.

Obraji

Oamenii care au alunițe pe obraji sunt persoane care își întemeiază cu greu o familie, sunt singuratici de fel. Dacă alunița este poziționată foarte aproape de nas, este un semn că persoana respectivă este predispusă accidentelor.

Urechi

Alunițele poziționate pe urechi sunt semnul unei bune reputații în societate, deoarece în astrologia chineză, urechile simbolizează caracterul persoanei. Veți avea o viață longevivă dacă aveți o aluniță în interiorul urechii, iar dacă este în partea de sus a urechii, înseamnă că persoana dispune de  multă inteligență. Dacă aveți alunițe pe ambele urechi înseamnă că sunteți sau veți fii o persoană cu multă influență.

Nas

Veți avea probleme în dragoste dacă aveți poziționată în partea de sus a nasului o aluniță și, de asemenea, instabilitate în dragoste. Dacă alunița este pe podul nasului, veți fi o persoană dependentă de muncă sau care are probleme de acomodare.

Bărbie

Alunițele pe bărbie desemnează o persoană încăpățânată, insistentă și care este adepta deplasărilor și a schimbărilor.

Cum să-ți afli numărul destinului. Cât de norocos ești pe plan financiar, în funcție de cifra destinului

Gură

Alunițele poziționate sub buze înseamnă că urmașii vostri vor avea parte de o viață plină de succes. Dacă aveți alunița deasupra buzei, înseamnă că voi veți avea parte de o viață privilegiată.

Gât

Alunițele de pe gât pot fi semnul dezamăgirilor, deoarece în astrologia chineză gâtul este legătura dintre corp și viața spirituală și, astfel, alunițele aflate pe gât opresc fluxul energetic. Persoanele care au  alunița pe mijlocul gâtului sunt persoane destul de vulcanice cu influență negativă pentru cei din jurul lor.

Brațe

Oamenii cu alunițe pe antebraț sunt plini de compasiune, iar dacă alunița este situată pe braț, vor avea noroc la câștiguri în bani.

Piept

Alunițele de pe piept sau poziționate în zona sânilor simbolizează putere, poziție înaltă în societate și în profesie.

Abdomen

Veți avea parte de fericire în viață, dacă aveți alunițe în apropiere de buric.

Cum să atragi abundența financiară în viața ta. Superstiții care te pot îmbogății

Palme

Persoanele cu alunițe pe palme, sunt foarte amabile și plăcute în orice mediu, din care fac parte.

Spate

Alunițele de pe spate simbolizează poveri ale vieții, muncă multă și din greu pentru a ajunge la succes.

Picioare

Cei care au alunițe pe picioare sunt persoane cărora le place să experimenteze, sunt foarte active. Dacă alunițele sunt pe partea din spate a picioarelor, aceștia sunt buni sportivi și recurg la multă mișcare. Alunițele de pe genunchi sunt caracteristice persoanelor autoritare, care au un caracter puternic și pe care problemele financiare le vor ocoli.

Laba piciorului

Dacă aveți alunițe pe laba piciorului sunteți persoane care iubesc pacea și fac din asta un țel, sunt persoane bune cu toată lumea.

 

 

sursa: suada.ro