MENIU

Alina Puşcaş a vorbit despre tatăl copilului ei

Bruneta a anuntat recent ca e insarcinata, iar vestea a luat prin surprindere pe toata lumea. Alina nu fuge de noi angajamente si lasa de inteles ca ar vrea sa incerce din nou sa-si intemeieze o familie, mai ales ca acum asteapta si un copil.

"Da, am iesit dintr-o casnicie si chiar nu e o tragedie. Iata ca mi-a iesit si o rima. Suntem doi fosti soti, civilizati, care atunci cand se iveste ocazia se intreaba de sanatate, dar care nu sunt confidenti. Mi s-a si intamplat sa ma indragostesc din nou. Mai multe insa nu o sa va dezvalui", a marturisit Alina Puscas.

"Nu cred ca as avea cum sa va exprim in câteva fraze trairile pe care le experimentez acum. Pe langa toata fericirea si nerabdarea de a-mi cunoaste, cât mai curând, copilasul, ma simt mai puternica si mai matura. Imi doresc foarte mult un baiețel sanatos si frumos dar, pâna la urma, stiti cum e: fetita sau baiat, ambele variante sunt o minune. In urmatoarele saptamani voi afla si acest lucru si astept cu drag sa va impartasesc din nou bucuria", a spus Alina Puşcaş pentru ring.ro.

Mai multe articole despre:
alina puşcaş