MENIU

Alegerea care îți testează personalitatea. Ai stofă de lider sau ești născut să fii subaltern toată viața?

Psihologii au încercat să identifice și să înțeleagă diferitele tipuri de personalitate. Astfel că, au elaborat un test, care îți definește personalitatea, prin alegerea unuia dintre desenele acestea, reprezentând niște pene în diferite culori. Fiecăruia dintre ele îi aparține un tip de personalitate.

Alege o pană din imagine și vezi ce spune testul de personalitate despre tine.

Prima pană

Dacă ai ales prima pană, ești o persoană creativă, cu o imaginație bogată. De asemenea, ești o persoană perfecționistă și eficientă în tot ceea ce faci. Ai un disconfort atunci când lucrurile nu funcționează așa cum îți dorești. În multe situații ai o atitudine superioară față de cei din jur și îți place să o faci pe șeful.

Testul care îți arată ce îți place să faci cel mai mult. Tu cât de bine te cunoști? Testul nu minte

A doua pană

Ești o persoană foarte spontană și ușor adaptabilă, înveți foarte ușor orice lucru nou. Ești o persoană singuratică, preferi să petreci mult timp singură, deși la nevoie vei avea mereu suportul  celor apropiați.

A treia pană

Această pană înseamnă că ești un foarte bun organizator. Îți place să faci lucrurile ordonat, fiind o persoană activă. De asemenea, continui să fii ocupat și să-ți găsești de lucru, chiar și atunci când nu este necesar.

A patra pană

Ești adeptul păcii și al armoniei, îți place să te înconjori de oameni care împart aceleași interese cu tine. Îți place mult munca în natură.

A cincia pană

Ești înconjurat de cele mai creative ființe, dar ești o persoană plină de îndoieli în ceea ce te privește, ceea ce îți poate aduce nemulțumiri și neplăceri.

Ce tip de personalitate ai. Află dacă ai o minte ascuțită sau ai o gândire lentă?

A șasea pană

Această alegere înseamnă că ești o persoană independentă și foarte capabilă, dar îți este greu să îți faci noi prieteni. Ai nevoie de a ieși mai mult în societate, pentru a deveni mai sociabil.

 

Mai multe articole despre:
test psihologic test de personaliate teste