MENIU

Albă ca Zăpada NU mai visează să fie salvată de prinț! Controverse uriașe în jurul viitorului film Disney - VIDEO

Rachel Zegler/ Profimedia

Sunt controverse uriașe în jurul mult așteptatului film „Albă ca Zăpada". Actrița Rachel Zegler, care interpretează rolul principal, a stârnit tot felul de discuții pe platforma TikTok după ce a criticat filmul original din 1937. Ea a declarat anterior că oamenii trebuie să se aștepte la o poveste cu totul diferită față de cea clasică. 

Într-un interviu pentru o publicație americană, actrița în vârstă de 22 de ani a descris filmul original din 1937 ca fiind extrem de înapoiat în ceea ce privește ideile despre femei. Ea a dat de înțeles că povestea va fi complet diferită de această dată.

"Nu mai este 1937. Ea nu va fi salvată de un prinț și nu va visa la dragostea adevărată. Ea visează să devină un lider neînfricat", a declarat actrița.

Când va fi lansat fimul?

Lansarea ]n cinematografe a filmului "Albă ca Zăpada" este foarte așteptată, iar cinefilii ard deja de nerăbdare să-l vadă.

La momentul redactării acestui articol, "Alba ca Zăpada" are o dată de lansare în cinematografe - 22 martie 2024, potrivit www.comingsoon.net.

Trailerul oficial a fost dat publicității în urmă cu 4 zile, ceea ce face ca așteptarea să fie și mai pronunțată.



Interviul a fost publicat în 2022, însă comentariile circulă și în prezent pe rețelele de socializare. Controversa vine după ce la începutul acestui an, fotografii ale distribuției au fost dezvăluite de către compania de producție. Publicul a descoperit că Albă ca Zăpada nu era însoțită de cei șapte pitici, ci de creaturi magice.

În ianuarie, actorul Peter Dinklage, cunoscut pentru rolul său din "Urzeala Tronurilor", a condamnat stereotipurilor persoanelor cu nanism din Albă ca Zăpada.

"Ești progresiv într-o anumită direcție, dar încă spui aceeași poveste de modă veche despre șapte pitici care trăiesc într-o peșteră", spunea Peter Dinklage.



Unii internauți au criticat de asemenea și alegere lui Rachel Zegler în rolul principal. Potrivit acestora, actrița, care este de origine columbiană și poloneză, nu se potrivește cu personajul cunoscut pentru că are pielea "albă ca zăpada". 

 

Mai multe articole despre:
alba ca zapada print controverse uriase film disney