MENIU

Alain Delon, maltratat de femeia care-l îngrijește. Copiii legendarului actor sunt disperați

Legendarul actor Alain Delon este maltratat de asistenta care-l îngrijește, susțin copii acestuia. În vârstă de 87 de ani, fostul sex simbol masculin este bruscat și i se interzice să mai ia legătură cu familia și apropiații.

Anouchka, Alain-Fabien şi Anthony Delon, copiii actorului, au depus o plângere împotriva asistentei care de o bună bucată de timp locuiește în casa actorului și îl îngrijește.

Copiii spun însă că femeia se pare că și-a depășit atribuțiile și a început să-i amenințe și nu-i mai lasă să-și viziteze tatăl în propria lui casă. Practic, din ce au descris reclamanții, Delon ar fi devenit, fizic, psihic și emoțional, prizonierul celei care-l îngrijește.

„Ea răspunde în locul actorului, dându-se drept el, încearcă să-i intercepteze poșta. Ea îi împiedică pe copiii actorului să vină să-l vadă cu regularitate, așa cum au făcut mereu," a afirmat avocatul copiilor actorului..

De altfel, la plângere este atașată și o declarație scrisă a lui Alain Delon, el însuși declarând că este nemulțumit de felul în care este tratat.

Mai multe articole despre:
Alain Delon maltrata ingrijitoare senil