MENIU

Acuza simptome de gripă, însă suferea de o afecţiune gravă! Medicii, şocaţi după ce l-au operat

Un bărbat în vârstă de 44 de ani a început să aibă simptome asemănătoare gripei, după ce fiul său a suferit de o infecţie streptococică. Astfel a decis să consulte un medic pentru a vedea ce se întâmplă cu el.

Kevin Breen a ajuns la urgenţe, acuzând dureri stomacale groaznice, dar medicii au infirmat faptul că acestea ar fi simptome cauzate de gripă sau infecţii streptococice.

După ce starea lui s-a înrăutăţit, iar stomacul său a început să se întărească, medicii au decis să apeleze la o intervenţie chirurgicală, pentru a descoperi care este cauza durerilor îngrozitoare.

Chirurgii au descoperit că bărbatul avea în interior trei litri de puroi în jurul organelor interne. Specialiştii au dezvăluit că acesta ar putea fi sindromul de şoc toxic streptococic, o complicaţie rară ce poate pune viaţa în pericol.

"Acest organism streptococ, care este foarte comun, a plecat de la faringe şi şi-a făcut drum spre cavitatea abdominală", a transmis medicul chirurc care s-a ocupat de cazul lui Kevin, potrivit viralnova.com.

Bărbatul a trecut cu bine peste operaţie, însă din cauza infecţiei puternice, toate degetele de la picioare şi câteva de la mâini au fost amputate.