MENIU

Actorul Sebastian Stan, transformare spectaculoasă pentru un nou film - FOTO

Actorul cu origini românești Sebastian Stan a reușit o nouă performanță actoricească remarcată de criticii american. După ce l-a interpretat pe Donald Trump în filmul The Apprentice, Stan joacă rolul principal într-un thriller psihologic despre un bărbat desfigurat de o boală genetică rară. Pentru acesta, actorul a suferit o transformare spectaculoasă, realizată cu ajutorul unui maestru în domeniu.

Sebastian Stan joacă rolul lui Edward, un actor aspirant care trăieşte cu neurofibromatoză, o afecţiune care cauzează apariţia tumorilor, de obicei benigne, pe celulele nervoase din corp şi pe piele.

sursă foto: Profimedia

Frustrat de felul în care estebatjocorit din cauza înfăţişării sale, Edward acceptă să participe la un test clinic experimental pentru un medicament care îl poate vindeca, scrie Business Insider.

Procedura are succes şi, pe măsură ce straturile de piele se desprind în timp, o nouă faţă şi un nou alter-ego ies la suprafaţă, iar Edward îl numeşte Guy.

Transformarea spectaculoasă a lui Sebastian Stan poartă semnătura artistului Mike Marino,, nominalizat de două ori la premiile Oscar. Marino este responsabil și de transformarea la fel de spectaculoasă a lui Colin Farrell în cel mai recent proiect din Universul DC, Pinguinul. 

Colin Farell în The Penguin (foto: Profimedia)