MENIU

Actorii din “Las Fierbinti”, alături de Mihai Mărgineanu la concertul “Haimanalele și Doamna"

De la concertul de pe 2 octombrie, de la Cinema Patria, “Haimanalele și Doamna”, prin care Mihai Mărgineanu va sărbători 10 ani de scenă, dar și ziua sa de naștere, nu puteau lipsi actorii și prietenii din “Las Fierbinti”. Adrian Vancica – Celentano, Gigi Ifrim – primarul Vasile, Cuzin Toma – Firicel, Mihai Bobonete – Bobita si regizorul Dragos Buliga se vor afla printre cei 1000 de spectatori la marea petrecere din 2 octombrie, de la Cinema Patria. 

           “Ii urez lui Margineanu sa fie baiat destept ca si pana acum si sa ma faca mandru ca m-a cunoscut! Apropo, am observat ca a invatat unele lucruri de la mine!” spune Adrian Vancica. “Ii mai urez sa aiba si de acum incolo prieteni foarte buni si conjuncturi fericite in viata!”, adaugă actorul care interpreteaza rolul îndrăgitului personaj Celentano.

          “Mă bucur că Mărgineanu îmi este prieten și că i-am fost martor la cei 10 ani frumosi, de cariera minunata, dar ii urez si un sincer La multi ani! E nascut in aceeasi zi cu mama, il consider un om bun, cu suflet mare si imi doresc sa iasa un spectacol pe cinste!”, spune si Mihai Bobonete despre dubla aniversare a lui Margineanu, de pe 2 octombrie.

          Lui Gigi Ifrim i se pare foarte frumos ca Margineanu “imbina utilul cu placutul” si si-ar dori “sa serbeze impreuna 20, 30 de ani de live”.  “Firicel” ii ureaza artistului aniversat pe 2 octombrie “un veac de live”!

          “Margineanu este un brand in sine!”, afirma Adrian Vancica, fiind convins ca si la acest concert artistul si trupa sa vor oferi spectatorilor un show complex, in stilul lor inconfundabil. “Margineanu este singurul care canta pe genul lui. La concertele lui stii clar pentru ce vii - pentru Margineanu si baietii lui! Michele, Kiba, la chitara, Nicu Dumitrescu sau Florin Ionescu la tobe sunt muzicieni de exceptie, senzationali, unii dintre cei mai buni din Romania, iar Cristi Horia Sorin, la vioara este Dumnezeu pe pamant!”, adauga actorul.

          Regizorul “Las Fierbinti”, Dragos Buliga este convins ca show-ul lui Margineanu “va fi senzational” si asta pentru ca “stiu deja cateva inside-uri si abia astept sa vad live cum le va pune in scena!” Cuzin Toma crede ca “Haimanalele si Doamna” va fi un “spectacol-petrecere”, in timp ce Mihai Bobonete spune ca show-ul de pe 2 octombrie “va fi un spectacol marca Margineanu! Spun asta pentru cei care stiu deja apucaturile menestrelului – va fi ceva langa inimioara publicului spectator si ceva din inima lui Margineanu, de om crescut si trait pe mahala! Sper ca si Doamna sa fie putin haimana, pentru ca altfel nu o sa rezoneze cu celelalte Haimanale!”, adauga in gluma “primarul Vasile”.

           “Romanesc – pur si simplu asta este cuvantul care îmi vine în minte pentru muzica lui Mărgineanu. Mi se pare ceva autentic, aproape de doină. Indiferent că este vorba de dor de țară, cătănie sau femei, toate acestea îți invoca in muzica lui Margineanu viata romaneasca autentica”, este de parere Adrian Vancica.   

            Mihai Bobonete este de parere ca oamenii “trebuie sa-si hraneasca sufletul cu frumos, ceea ce acest spectacol, ca valoare inestimabil, va avea din belsug!”

          “Cântă-ne și încântă-ne!” este îndemnul pe care îl lansează “Firicel” lui Mărgineanu cu puțin înainte ca “Haimanalele și Doamna” să ofere un show total publicului, pe 2 octombrie, la Cinema Patria.

          Biletele se pot achizitiona de pe www.vreaubilet.ro, sau de la casa de bilete de la Cinema Patria. 

 

Mai multe articole despre:
Mihai Mărgineanu las fierbinti