MENIU

A SLĂBIT 60 de kg, dar nu este mulţumită. DECIZIA fostei concurente de la VOCEA ROMÂNIEI

<p>Adevărul despre dieta pe care a ținut-o Oana Radu, de la Vocea Rom&acirc;niei</p>
Oana Radu vrea sa mai slabeasca

Dupa ce a marturisit in nenumarate randuri ca dupa participarea la Vocea Romaniei nimeni nu ii aprecia vocea pentru ca avea prea multe kilograme, acum Oana Radu a reusit sa slabeasca, dar si sa isi scoata in evidenta calitatile vocale.

Desi a tinut prima pagina a ziarelor pentru ca a reusit sa slabeasca 60 de kilograme intr-un timp foarte scurt, Oana Radu nu este inca pe deplin multumita si vrea sa mai scape de cateva kilograme.

In urma cu cateva luni, la sfatul medicului, Oana Radu a renuntat la diete si i s-a permis sa manance orice, dar pentru a nu risca sa depuna din nou kilogramele pierdute, cantareata a continuat sa ia pastile pentru slabit. In ciuda faptului ca nu s-a ingrasat deloc si a reusit sa isi tina greutatea sub control, Oana a inceput din nou dietele stricte pe care le-a tinut pana acum.

Potrivit cancan.ro, solista isi doreste sa ajunga la 50 de kilograme, adica sa slabeasca cel putin inca sapte. Nici aceasta nu este o greutate care sa o satisfaca pe deplin pe cantareata: pentru ea silueta de vis se afla undeva la 44 de kilograme, dar este constienta ca aceasta greutate nu poate reprezenta altceva decat un vis.