MENIU

A renunţat la maşină pentru trotinetă! La 42 de ani, un cântăreţ de la noi a dat în mintea copiilor

Şi-a cumparat trotinetă cu motor, iar acum nici nu îi mai vine să se urce la volanul maşinii. De dragul noii achizitii, artistul vrea sa isi vanda masina de colectie.

Că traficul din Bucureşti este groaznic se plânge orice şofer care se încumetă să iasă cu maşina pe străzile Capitalei. Sătul şi el de traficul din Bucureşti, Aurelian Temisan a găsit o metodă simplă şi eficientă prin care să scape de ambuteiaje. El şi-a achiziţionat de curând o trotinetă motorizată, chiar din oraşul său natal, Craiova. Surprins de faptul ca un astfel de moped poate atinge chiar şi o viteză de 30 de km la oră, artistul şi-a propus să îşi vândă maşina de colecţie, un Mercedes din anii ’80. “Nu mi-am imaginat niciodată că dupa 40 de ani voi avea astfel de pasiuni, dar până la urmă, noi bărbaţii rămânem mereu în sufletul nostru nişte copii. M-am plimbat cu trotineta motorizată într-o seară, de acasă până la Teatrul Elisabeta şi am fost surprins cât de repede am ajuns”, a declarat solistul.

Cele care vor beneficia de timpul câştigat astfel sunt fiica sa, Dora, şi soţia, Monica Davidescu. “Mi-am petrecut jumătate din viaţă la volan. Repet la volan, mănânc la volan şi îmi rezolv tot felul de treburi personale… a venit timpul să îmi reorganizez viaţa, iar primul pas în acest sens a fost să conştientizez că a venit momentul să fac o schimbare!”, spune juratul de la ”Te Cunosc de Undeva”.

Sursa: libertatea.ro