MENIU

A primit o scrisoare de la soţia lui la doi ani de la decesul ei. A deschis-o şi a rămas mut

Cu o luna înainte ca Brenda să-și piardă viață, ea a scris o scrisoare, pe care i-a înmânat-o unui prieten și l-a rugat să i-o transmită soțului ei prin intermediul unui post radio, doar după ce acesta se va îndrăgosti din nou de cineva.

La doi ani de la moartea Brendei, soțul ei a decis că este momentul să-și refacă viață, motiv pentru care acesta a fost invitat într-o emisiune a unui post radio din Iowa și i-a fost citit mesajul fostei lui soții.
 
"Când vei intra în posesia acestei scrisori, eu am pierdut lupta cu cancerul ovarian. L-am rugat pe prietenul meu ca odată ce ți-ai refăcut viață și ai întâlnit pe cineva cu care să începi din nou să trăiești, această scrisoare să ajungă la postul de radio. Fă-o să zâmbească și să știe că toate eforturile ei sunt cu adevărat apreciate de mine. Îți mulțumesc, te iubesc, oricine ai fi.", a fost mesajul emoționant al Brendei, pentru soțul ei și nouă lui iubire.
 
Dorințele Brendei nu s-au oprit aici, iar ea a cerut ca nouă familie, formată din fostul ei soț, cei patru copii ai lor și mama vitregă a acestora, să facă o călătorie magică, precum o adevărată familie. În plus, aceasta a dorit să li se organizeze o seară plină de distracție, băuturi și voie bună tuturor medicilor de la Mercy Medical Hospital, care au luptat alături de ea și au îngrijit-o.

Mai multe articole despre:
moarte scrisoare cancer