MENIU

A postat pe Facebook că va comite o crimă. Ce s-a întâmplat după?

A postat pe Facebook că va comite o crimă

Un bărbat care a postat pe Facebook că plănuia moartea cuiva, înainte de a-l lovi de 171 de ori cu cuţitul , a fost închis pe viaţă pentru fapta sa, după ce şi-a recunoscut fapta.

Ewan Dow l-a atacat pe Daniel Turner extrem de brutal pe 18 octombrie, anul trecut. Înainte de a trece la atac, bărbatul de 25 de ani a postat pe Facebook ceea ce intenţiona să facă.

Potrivit rechizitoriului, Dow a petrecut cu prietenii într-un apartament in seara zile de 17 octombrie unde s-a îmbătat. Tânărul s-a dus acasă şi a postat pe Facebook: "aveţi 3 minute să mă salvaţi". El a turnat gaz pe o pernă pe care a băgat-o în cuptor, apoi a plecat de acasă. Vecinii au alertat pompierii după ce s-a declanşat alarma de fum, notează Mirror.co.uk.

Dow a ajuns, după miezul nopţii în stare de ebrietate, la o proprietate în care se afla Daniel Turner şi alte două persoane, iar tânărul i-a ameninţat cu cuţitul ca să nu părăsească imobilul. Într-un final cei doi au plecat şi a rămas doar Daniel. Dow şi Turner au plecat în apropierea unui râu, unde a avut loc crima.

Dimineaţă, bărbatul s-a dus la poliţie şi a povestit că a comis o crimă.  

Procurorul de caz a povestit că Daniel era un om liniştit. Alcoolul şi cuţitul au produs consecinţe grave.

Mai multe articole despre:
închisoare crimă Facebook cuţit