MENIU

A plătit un asasin să-i ucidă soția, care îl înșela, însă a avut un șoc uriaș la înmormântare

Nefericitul sot

Un australian a primit 9 ani de închisoare, după ce s-a dovedit că a plătit 4.500 euro unui grup de asasini, să-i lichideze soția.

Povestea unei femei care a fost cruțată de ucigașii plătiți de soțul ei face înconjurul lumii. Noela Rukundo, originară din Burundi, dar stabilită în Australia, a povestit în detaliu pentru BBC cum a scăpat cu viață și cum s-a răzbunat pe soțul care-i voia moartea.

Noela Rukundo așteaptă calmă într-o mașină în fața casei sale, privind la oamenii care pleacă triști de la o înmormântare – înmormântarea ei. Într-un final îl vede pe cel pe care îl aștepta. Coboară din mașină, iar soțul ei își pune mânile în cap, îngrozit.

"Ce văd? O fantomă?", își amintește Rukundo că l-a auzit exclamând.

"Surpriză! Trăiesc!", i-a răspuns femeia.

Bărbatul părea copleșit de spaimă. Cu cinci zile în urmă angajase pe cineva s-o ucidă pe femeia care-i era soție de 10 ani. Iar oamenii își făcuseră treaba, sau cel puțin așa îi spuseseră. Ba chiar îi ceruseră ceva dolari în plus pentru crimă.

Acum o avea pe soția lui chiar în fața ochilor. Într-un interviu pentru BBC, Rukundo și-a amintit că bărbatul a atins-o pe umăr ca să se convingă că era reală. Apoi s-a tras înapoi și a început să țipe.

"Îmi pare rău pentru tot", i-a spus plângând.

Era prea târziu însă pentru regrete. Rukundo a chemat poliția. Soțul femeii, Balenga Kalala, și-a recunoscut vina și a fost condamnat la nouă ani de pușcărie pentru incitare la crimă, potrivit Click.ro.

Mai multe articole despre:
asasini platiti