MENIU

A MURIT! ȘOC în LUMEA FILMULUI

<p>Fostul fotbalist al echipelor "U" Cluj, FC Naţional, Sportul Studenţesc, Rocar şi Poli Timişoara, Călin Zanc, a murit &icirc;n urma unui accident rutier</p>
JOAN RIVERS A MURIT

Actrița de comedie JOAN RIVERS, a murit joi, la vârsta de 81 de ani, în urma complicațiilor apărute după o operație, informează revista Rolling Stone.

Actrița americană de comedie JOAN RIVERS a încetat joi din viață. Avea 81 de ani, iar săptămâna trecută suferise o operație la gât, după ce nu mai putuse respira. Duminica trecută, presa americană a scris că aceasta se afla în comă indusă.

JOAN RIVERS și-a început cariera la jumătatea anilor 50, în New York, jucând în piese de teatru și făcând numere de stand-up comedy în cluburi. A devenit curând cunoscută pentru stilul ei direct, obișnuia să facă glume despre lucruri serioase. În cele șase decenii de carieră, a primit un premiu Emmy pentru talkshow, fiind și o autoare de cărți de succes, regizoare, designer de bijuterii. A apărut în numeroase show-uri de televiziune, avându-l ca mentor pe Johnny Carson. 

Rivers a publicat prima sa carte "A avea un copil poate fi un țipă" în 1974 și a mai publicat apoi alte 11 cărți, unele dintre ele ajungând bestsellere. În 1986 a găzduit propriul ei show de televiziune, la FOX. În 1987, soțul acesteia s-a sinucis din cauza depresiei. Vocea ei a apărut pe filme ca Spaceballs, Look Who's Talking sau Shrek 2.

Mai multe articole despre:
Hollywood comedie stand up comedy joan rivers