MENIU

A mers la un control de rutină și a descoperit ceva șocant. Până și medicii au rămas stupefiați

O tanara din America, vedeta pe Youtube, a descoperit recent ca are doua organe sexuale complete in interiorul corpului sau. 

Cassandra Bankson, de 22 de ani, din San Francisco, a facut descoperirea in timpul unui control de rutina la rinichi dupa ce a avut dureri de spate serioase. In urma unor cercetari s-a descoperit ca fata avea un singur rinichi, insa detinea doua vagine, potrivit Mirror.

Tanara, care a devenit vedeta pe Youtube postand tutoriale pentru tinere care voiau sa aiba o fata perfecta, dupa ce ea insusi s-a luptat toata viata cu acneea, a fost socata de verdictul doctorilor, cu toate ca semnele erau clare. "Cand am primit rezultatele analizelor doctorul mi-a spus ca am un singur rinichi si doua vagine. Este doar o deschidere vaginala, dar in interior sunt doua vagine, doua utere, doua cervixuri si doua trompe. Am fost socat si doctorul a explicat ca este ca un nas intors invers. Nu am stiut ce sa fac cu ceea ce mi-a spus, am fost socata, insa aceasta descoperire a explicat multe lucruri. Eu sangeram 28 de zile sau aveam doua cicluri pe luna si crampe extrem de dureroase", a povestit fata. Vestea a dat-o peste cap, recunoscand ca va avea multe lucruri de explicat viitorilor parteneri intimi. Chiar si asa, ea este sigura ca atunci cand va gasi persoana potrivita pe aceasta nu o va interesa atat de mult partea intima a relatiei.

Mai multe articole despre:
control uter Cassandra Bankson cervix