MENIU

A fugit din calea focului, împreună cu familia sa.Apoi a realizat că... L-a durut inima că face asta

Se spune că oamenii care trăiesc experiențe ce-i pun față în față cu moartea au o nouă viziune despre viață. De asemenea, ei realizează ce au avut de fapt atunci când pierd tot.

John MacIsaac, un tată care trăiește în Canada, a pierdut tot când un incendiu a cuprins orașul Fort McMurray. Cu toate acestea, a realizat că alteva este ceea ce a contat în viața lui: familia sa.

”Stau aici, în întuneric, pe podeaua unui cort de tabără. Familia mea a fost norocoasă că a primit un acoperiș deasupra capului, dar știu că nu toată lumea a fost la fel de norocoasă. Chiar acum eu sunt atât de gelos pe copiii mei, pentru că ei nu au temeri, nici un sentiment că au pierdut totul. Mă calmează când îmi văd fiica cum se joacă. Sunt liniștit că am reușit să iau că cele câteva elemente cu caracter personal am ieșit mai mult decât avem nevoie”, a povestit John, potrivit shareably.net.

”Când am plecat de acasă ne-am uitat peste tot, și am încercat să decidem dacă ceea ce luăm e suficient de important, iar răspunsul a fost: nimic. Nimic nu conta, cu excepția familiei mele. Doar soția și fiicele mele contează”, a adăugat bărbatul.

 

Mai multe articole despre:
incendiu Canada familie foc John MacIsaac