MENIU

A fost cel mai bun prieten al Prințesei Diana! Cine este celebrul cântăreț care i-a fost mereu aproape

Prințesa Diana/ Instagram Lady Diana

Prințesa Diana a fost și va continua să rămână Prințesă Inimilor! Delicatețea și candoarea cu care a fost înzestrată și pe care le-a emanat în fața lumii au pus-o pe un piedestal unde continuă să se afle și acum, la aproape 26 de ani de la moartea sa tragică.

În ultimul timp, curiozitățile oamenilor cu privire la detaliile din viața Prințesei Diana sunt din ce în ce mai mari. Totuși, viața primei soții a Prințului Charles a fost presărată cu dureri sufletești și dezamăgiri din partea celor pe care i-a iubit. În ciuda acestui fapt, Lady Di a avut mereu un umăr pe care să plângă, iar cel care i-a oferit cea mai mare susținere a fost nimeni altul decât regretatul Freddie Mercury, cântărețul trupei ,,Queen”.

Lady Di și Freddie Mercury, o prietenie specială

Momentele dureroase prin care a trecut Prințesa Diana nu au fost puține, însă cel care a dărâmat-o a fost atunci când fostul său soț recunoștea infidelitatea în fața a miliarde de oameni.

Cu greu și cu sprijinul prietenului său Freddie Mercury, Prințesa Diana a reușit să-și revină în urma acelui episod dureros. Potrivit informațiilor apărute de-a lungul timpului în presă, legătura de prietenie dintre cei doi a fost una consolidată și puternică, cântărețul trupei ,,Queen” fiind un adevărat sprijin pentru Prințesă.

Ce aveau în comun Lady Di și Freddie Mercury

Prietenia dintre Prințesa Diana și Freddie Mercury a ridicat suspiciuni în rândul multora, mai ales că cei doi proveneau din medii sociale diferite. Totuși, ei aveau un lucru în comun, și anume sitcomul american pe care îl urmăreau împreună, ,,The Golden Girls”, despre care discutau des.

Alte curiozități despre viața Prințesei Diana

Viața Prințesei de Wales a fost mereu pe primele pagini ale ziarelor, iar jurnaliștii făcuseră o prioritate din activitățile și întâmplările Casei Regale. Totuși, Prințesa Diana reușea să ajungă la inimile oamenilor, astfel că cel mai bun prieten din presă al ei a fost Richard Kay, un fost corespondent regal pentru Daily Mail.

La nunta cu Prințul Charles, rochia Prințesei Diana a fost alcătuită dintr-o trenă care măsura 7,6 metri.

Părinții Prințesei Diana au divorțat în momentul în care ea avea vârsta de 7 ani. Unul dintre principalele motive pentru care Frances Shand Kydd și Edward John Spencer au mers pe drumuri diferite a fost violența domestică și adulterul, povestea Diana, în timpul vieții sale.