MENIU

A câştigat un milion de lire la Loto, apoi iubita l-a snopit în bătaie. Care a fost motivul

Un bărbat din Marea Britanie, devenit milionar după ce a câştigat la loterie, a fost bătut de iubita lui. Tânăra, instructoare de fitness, l-a atacat după ce a aflat că acesta o înşală, scrie Daily Mail.

Anul trecut, Matt Myles a câştigat nu mai puţin de un milion de lire la loto. Imediat după ce a primit vestea cea mare, britanicul a plecat într-o călătorie în jurul lumii. Deşi în toată această perioadă a avut zeci de aventuri, când s-a întor acasă, Matt şi fost lui iubită, Carla Chamberlain, au decis să se împace.

Totul a mers bine până când, într-o zi, tânăra în vârstă de 24 de ani a aflat că partenerul nu îi este fidel. Enervată, aceasta a început să îl înjure, ba chiar l-a şi lovit cu pumnii în faţă de mai multe ori. Apoi, l-a apucat de testicule şi l-a pus la pământ, iar cu piciorul a spart o fereastră.

Matt a chemat Poliţia, iar Carla a fost arestată, deşi a negat toate acuzaţiile aduse.

În final, o instanţă de judecată a decis ca tânăra să plătească mai multe amenzi în valoare totală de peste 1.000 de lire, iar pe numele ei a fost emis un ordin de restricţie faţă de Matt Myles.

Mai multe articole despre:
loterie bătut loto atacat matt myles Carla Chamberlain