MENIU

A ajuns la închisoare după ce a gătit curry de curcan pe YouTube

Un indian cu veleități de master chef online a ajuns la închisoare, după ce a făcut greșeala să prezinte pe platforma YouTube o rețetă de curry din carne de păun. Cei care l-au reclamat au fost chiar urmăritorii săi, indignați că acesta a folosit carnea unei păsări protejate.

Inițial poliția l-a reținut pe bucătarul de ocazie, dar apoi l-a arestat, când alte videoclipuri din telefonul său au confirmat faptul că acesta a gătit cu adevărat un curry folosind carne de păun.

Pasărea este protejată de legile din India, iar sacrificarea păunilor se pedepsește aspru, inclusiv cu închisoare.

Cu toate acestea, răspunsul a fost departe de ceea ce ar fi putut anticipa”, a adăugat acesta. „Utilizatorii rețelelor de socializare au condamnat videoclipul, acuzându-l pe Kumar că promovează consumul ilegal de animale sălbatice și că nu respectă un simbol național”. Păunul indian, identificat cu culoarea sa albastră vibrantă și cu o anvergură regală în rândul bărbaților, deține o importanță simbolică deosebită în India

 Anchetatorii încearcă, de asemenea, să stabilească cum și unde a reușit bărbatul să obțină un păun pentru videoclip, potrivit The Times of India.

Păunul indian, identificat cu culoarea sa albastră vibrantă și cu o anvergură regală în rândul bărbaților, deține o importanță simbolică deosebită în India

 

Mai multe articole despre:
curry de curcan indian inchisoare pasare protejata