MENIU

8 motive pentru care încă nu ai o piele perfectă

8 motive pentru care încă nu ai o piele perfectă

Există câteva reguli clare pe care trebuie să le aplici pentru a-ți menține pielea curată. Sunt lucruri pe care le faci pe pielea ta, de asta nu este încă curată. Iată 8 motive pentru care încă nu ai o piele fină și strălucitoare:

1. Îți atingi fața

De fiecare dată când îți atingi fața, instant pui mizerie, bacterii și uleiuri pe față. Chiar dacă te-ai spălat pe mâini recent, sigur ai atins telefonul după, ceea ce înseamnă o mulțime de bacterii. Nu-ți mai pune mâinile pe față, oricare ar fi motivul, și vei vedea rezultatele.

2. Nu ești constantă

Odată ce ai găsit un produs bun pentru fața ta, rămâi cu el. Consecvența este cheia, așa că ai grijă să folosești aceleași produse pe perioade cât mai lungi, pentru ca efectele să fie vizibile.

3. Folosești crema greșită

Ai pielea uscată? Uleioasă? Folosești produse pe bază de peroxid de benzoyl sau acid salicilic pentru acnee? Trebuie să îți cunoști pielea ca să folosești produsele corecte. Dacă nu ești sigură ce fel de piele ai, vorbește cu dermatologul tău.

4. Produsele sunt expirate

Această regulă este valabilă atât pentru produsele contra acneei cât și pentru produsele de machiaj, care acoperă porii. Cremele expirate nu numai că nu vor avea rezultat, dar vor face mai mult rău decât bine. Data viitoare când cumperi un produs nou pe fața ta, folosește un pix pentru a nota pe fundul tubului ziua în care l-ai cumpărat ca să știi când să îl arunci.

Citește restul articolului pe Fabuloase.ro

Mai multe articole despre:
sfaturi ten piele acnee motive perfecta