MENIU

8 instrumente de care ai nevoie pentru a obține coafuri perfecte acasă (P)

Știm că obținerea coafurii perfecte nu este o sarcină ușoară. Nu numai că avem nevoie de îndemânare și de o doză mare de răbdare, dar trebuie să avem la îndemână și produsele potrivite. Pentru ca tu să te apuci de treabă și să obții un rezultat excelent, iată de ce produse ai nevoie pentru a obține cele mai frumoase coafuri chiar la tine acasă, fără să mai fie nevoie să te deplasezi sau să cheltui sume mari de bani în mod repetat.

Agrafe

Tradiționalele agrafe sunt esențiale pentru orice coafură, dacă vrem să le ascundem este mult mai bine să le căutăm de aceeași culoare cu părul nostru. Dacă, pe de altă parte, dorim ca acestea să fie vizibile (ceea ce este cel mai popular în zilele noastre), putem opta pentru cele colorate. Multe coafuri se fac acum folosind agrafe aurii sau argintii. Acestea sunt aranjate pentru a obține un anumit efect și sunt folosite ca accesorii și parte din ținută, deci sunt un must have în trusa de păr.

Elastice subțiri

Și cum rămâne cu elasticele negre, de bază și necesare pentru orice coadă de cal, împletitură sau coafură? Cele mai bune sunt cele negre și subțiri, astfel încât să nu se observe aproape deloc. Aceste tipuri de elastice sunt esențiale atunci când folosiți împletituri sau cozi în coafura pe care o faceți.

Ondulator păr

Dacă ești una dintre cele care nu rezistă să nu aibă bucle pe tot părul, un ondulator păr va fi arma ta preferată. Cu cât diametrul este mai mare, cu atât mai mari vor fi buclele. Poți alege un ondulator păr care are capetele interschimbabile, în așa fel încât să poți să obții bucle de diferite dimensiuni, în funcție de ce ai nevoie. De asemenea, acordă atenție funcțiilor și calității unui ondulator păr înainte de a îl achiziționa. Materialele proaste îți pot strica părul foarte ușor.

Placă de păr

Un alt instrument esențial este placa de păr, mai ales pentru fetele care au părul ondulat sau creț și vor să își facă o coafură cât mai precisă. De asemenea, cu placa de păr poți face tot felul de bucle diferite, nu la fel de definite ca în cazul unui ondulator păr, dar suficient pentru o coafură simplă. O placă de păr este foarte practică și utilă și merită să investești într-una de calitate bună.

Perie pentru descurcat părul

O perie pentru a vă descurca părul în profunzime și fără suferință, dacă este posibil, este mai mult decât necesară. Un pieptene sau o perie simplă ar putea să nu fie suficient în anumite cazuri. Periile pentru descurcat părul sunt special create pentru a vă ajuta fără a rupe vârfurile sau a pierde mult păr în procesul de descâlcire.

Perie rotundă

Nimic nu se compară cu o perie rotundă pentru a usca și a lucra părul. Optați pentru o perie termo-ceramică, iar împreună cu un uscător de păr veți obține acel blowout ca la salon. Trebuie doar să aveți un pic de răbdare până prindeți mișcarea, iar după va fi floare la ureche.

Pieptăn cu coadă metalică

Nu știi cât de practic și necesar este să ai un pieptene cu coadă metalică până nu ai unul, pentru a face linii perfecte, pentru a separa șuvițe, pentru a pieptăna. Acest tip de pieptene are o coadă lungă, de obicei metalică, care ajută la secționarea părului. Este absolut esențial pentru coafurile precise.

Fixativ

Indiferent dacă utilizezi fixativ spray sau spumă, este absolut esențial pentru a avea coafuri care rezistă pe durata întregii zi sau seri. Ideal este să investiți într-un fixativ de calitate, care să nu vă ofere acea senzație de păr sârmos și nici să vă strice părul. Există multe tipuri de fixativ care sunt îmbogățite și cu ingrediente hrănitoare pentru ca părul să fie protejat și de căldură sau de factori precum soarele sau poluarea.

Mai multe articole despre:
ondulator ondulator par