MENIU

6 lucruri intime pe care nu ar trebui să i le spui iubitului tău. Ține-le pentru tine dacă vrei să ai o relație de succes!

Relații cuplu

Fiecare relație iubitoare și de durată se bazează pe onestitate și deschidere. Dar asta nu înseamnă că trebuie să îi spui absolut totul partenerului.

Cuplurile ar trebui să fie întotdeauna gata să vorbească deschis despre sentimentele, îndoielile și temerile lor, pentru că numai așa relația lor poate să aibă succes.

Dar, uneori, prea multă sinceritate poate deteriora legătura dintre doi parteneri, așa că este indicat să păstrezi ceva secret față de partener.

Mai ales la începutul relației, există anumite lucruri despre care nici măcar partenerul nu trebuie să știe și pe care ar trebui să le păstrezi pentru tine.

Secretele tale profunde ar trebui păstrate pentru totdeauna, deoarece experții spun că pot fi cruciale pentru relația ta.

6 lucruri intime pe care nu ar trebui să i le spui iubitului tău

O atracție inofensivă

Sinceritatea este cea mai bună, dar nu trebuie să-i spui partenerului tău toate gândurile care îți trec prin minte.

Dacă îți place un coleg de serviciu sau visezi la barista din cafeneaua ta preferată, nu înseamnă că trebuie să dezvălui acest lucru partenerului tău.

Este destul de normal să te simți ocazional atrasă de cineva care nu este partenerul tău.

Atât timp cât rămâi cu o pasiune inofensivă și nu interferează în niciun fel cu relația ta, ar trebui să o ții pentru tine.

Expunerea acestei atracții nu ar face decât să rănească sentimentele partenerului tău și să-l facă să se îngrijoreze inutil.

Defecte pe care nu le poți schimba


Nimeni nu este perfect și toți avem defecte și obiceiuri proaste care enervează pe cineva.

Este destul de normal să fii uneori deranjată de micile lucruri enervante și greșelile pe care le face partenerul tău când ești cu el.

Când petreci mult timp cu cineva, este posibil să observi câteva lucruri ciudate și potențial lipsite de compasiune despre acea persoană.

Partenerul tău te poate întrerupe adesea atunci când vorbești despre ceva serios. Poate chiar are respirație urât mirositoare dimineața.

Dar acestea nu sunt lucruri pe care trebuie să i le reproșezi neapărat partenerului tău.

Citește continuarea pe Eva.ro

 

Mai multe articole despre:
relatii cuplu sinceritate secrete