MENIU

6 alimente de vară care îngraşă. Fereşte-te de ele dacă vrei să ai o siluetă de invidiat!

Alimente de vară care ÎNGRAŞĂ: cum să nu te laşi PĂCĂLIT!

Vara este anotimpul perfect pentru a pierde in greutate, deoarece fructele si legumele sunt din belsug, iar caldura iti taie si ea pofta de mancare. Cu toate acestea, exista cateva alimente specifice verii de care trebuie sa te feresti daca vrei sa iti mentii silueta.

Iata care sunt acestea si cum iti afecteaza sanatatea si silueta:

1. Gratarele

Desi sunt indicate in dieta, gratarele iti pot aduce cateva kilograme in plus daca nu alegi o carne slaba, precum cea de pui sau pestele. De multe ori insa, vara nu tinem cont de acest aspect, iar pe majoritatea gratarelor sfaraie carnea de porc si carnaciorii, care sunt plini grasimi care ingrasa, dar care afecteaza grav si sanatatea.

2. Salatele

Vara, salatele sunt preparatul vedeta. Acestea sunt benefice pentru sanatate, insa daca sunt consumate fara alte ingrediente, precum maioneza. Daca nu poti manca salata simpla, incearca un dressing mai sanatos, precum iaurtul.

3. Cocktailurile din fructe

Chiar daca sunt preparate din fructe, cocktailurile contin foarte multe calorii, intre aproximativ 250 si 500 de calorii. Acestea sunt preparate din alcool, zahar sau alti indulcitori artificiali, extrem de nocivi pentru sanatate.

Incearca asadar sa bei cat mai multe sucuri naturale si foarte multa apa, daca vrei sa te hidratezi.

Vezi mai multe pe ele.ro.