MENIU

5 secrete mici pentru probleme sexuale mari

Site-ul Womanshealthmag.com vine in intampinarea multor probleme sexuale cu sfaturile de mare ajutor ale profesionistilor sexologi. Iata ce ai de facut in urmatoarele situatii:

1. El termina prea repede

Ejacularea prematura a fost si ramane una dintre cele mai des intalnite probleme sexuale de cuplu. Iar femeile sunt convinse ca daca un tip termina prea repede este pentru ca e superexcitat. De fapt, termina prea repede fiindca e speriat sau sufera de anxietate, pe marginea problemelor de cuplu sau chiar fiind preocupat sa te determine pe tine sa ajungi la orgasm.

Ce e de facut: In primul rand, linisteste-l si spune-i ca e ok sa termine oricand simte nevoia s-o faca. Apoi incercati impreuna stimularea manuala, iar el trebuie sa comunice tot timpul cat de aproape e de orgasm, pe o scara de la 1 la 10. Tinta e sa reusiti impreuna sa mentineti cam nivelul 6 de excitare pe parcursul unui sfert de ora. Mai poti adauga ca iti doresti asta ca sa-l faci sa se simta bine o perioada cat mai mare de timp.

Pont: Loveste-l peste abdomen cand se apropie momentul, asta il va calma, cu siguranta.
 
2. Tu nu ai orgasm deloc

De fapt, aceasta este cel mai des intalnita reclamatie din partea femeilor. Unele femei sunt convinse ca nu pot avea orgasm deloc, iar altele au orgasme de intensitate foarte mica, insesizabile.

Ce ai de facut:  Pe tot parcursul partidei de sex, multi dintre noi suntem incordati si uitam sa ne relaxam, inclusiv sa respiram corespunzator, desi respiratia e extrem de importanta in obtinerea unui orgasm. Ideal e sa misti si zona pelviana, ridicand-o ritmic si incordandu-ti muschii specifici zonei. De asemenea, daca tipi sau te exprimi vocal mai pronuntat, s-ar putea sa te ajute mai mult decat crezi.

Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.RO

Mai multe articole despre:
femeie bărbat sex cuplu orgasm