MENIU

5 obiceiuri ale unei căsnicii fierbinți atunci când ești mamă și s-a instalat monotonia

5 obiceiuri ale unei căsnicii fierbinți atunci când ești mamă și s-a instalat monotonia

O căsnicie presupune multă muncă. Niciodată nu reușim să ajungem acasă, să ne relaxăm și să profităm de momentele fierbinți în doi.

Este nevoie să lucrăm mult la fidelitate, devotament și altruism pentru a rezista în mijlocul rutinei. Se spune că este nevoie de 21 de zile pentru a crea un obicei. Iată 5 pe care trebuie să le încerci timp de o lună, pentru ca viața ta să se transforme radical:

1. Atinge-l în fiecare zi. Fă un efort conștient să îl iei de mână, să îți treci degetele prin părul lui, să vă sărutați timp de câteva secunde. Fă-ți un țel din a-i atinge mâna când vorbiți și a-i oferi o îmbrățișare jucăușă.

2. Învățați să iertați. Probabil cel mai important element al unei căsnicii este capacitatea de a ierta. Căsnicia este uniunea a două persoane ce sunt predispuse să greșească. Nu îți poți controla soțul, dar poți ierta. Refuză să despici firul în patru, să faci din țânțar armăsar și să te arăți neiertătoare.

3. Arată-i că gesturile mici pe care le face sunt importante pentru tine. Să fim sincere, trăim într-o lume în care este ușor să te lași influențat de ceea ce vezi în jur. Însă atunci când ne lăsăm răpite doar de partenerul nostru de viață, suntem pe drumul unei căsnicii fierbinți.

Citește mai multe pe Fabuloase.ro

Mai multe articole despre:
obiceiuri căsnicie fericita monotonie