MENIU

4 tipuri de orgasm pe care orice femeie ar trebui sa le simtă

<p>C&acirc;t de multe știi despre orgasm</p>

Obisnuinta creeaza tuturor confort. Iti place sa stii cum si unde iti incepi ziua si unde o sfarsesti. Dar nu acelasi lucru este valabil si cand vine vorba despre sex. Rutina omoara pasiunea. Si ca sa atingi cele 4 tipuri de orgasm existente, site-ul Womanshealthmag.com te invata ce sa faci si care sunt aceste 4 tipuri pe care trebuie sa ajungi sa le simti.

1. Orgasmul clitoridian

Stii deja foarte bine cat de sensibila e acea mica zona, gratie celor 8000 de terminatii nervoase cu care e inzestrat clitorisul. Si daca faci si tu parte din “normalul” marii majoritati, atunci clitorisul este cheia catre paradis. Si se pare ca daca-l ataci direct, frontal, nu da rezultate asa de bune ca atunci cand intai sunt atinse si stimulate zonele adiacente lui. Ca atare, spcialistii sexologi sugereaza sa-ti indrumi partenerul astfel incat sa-ti stimuleze intai zonele adiacente, inainte de a atinge direct clitorisul. Si ca sansele sa fie de 100%, sugereaza-i sa folositi inclusiv un vibrator. Ajuta mult.

2. Orgasmul vaginal

Inca exista dezbateri serioase asupra existentei faimosului punct G, insa in ciuda acestor dezbateri, un procent de 30% dintre femei reclama prezenta orgasmului vaginal, doar prin penetrare si fara alta stimulare adiacenta.

Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.RO

Mai multe articole despre:
femeie sex vagin orgasm