MENIU

3 zodii de femei care au bărbații la degetul mic

3 zodii de femei care au bărbații la degetul mic

Acestea atrag atenția tipilor ca un magnet și pot obține tot ce își doresc de la ei fără să miște măcar un deget!

Vezi care sunt cele 3 zodii de femei ce țin bărbații la picioare, gata să cerșească orice din partea lor, chiar și un strop de atenție. Descoperă zodiile cu lipici la tipi, care primesc tot ce le poftește inima!

Dacă te numeri printre cele trei fete de mai jos, știi ce înseamnă atenția: bărbații ar face orice pentru tine și acest fapt reprezintă o a doua natură. Habar nu ai ce înseamnă să fii ignorată și ai cea mai bună părere despre tipi, deoarece mereu ți-au ciugulit din palmă!

Scorpion

E cea mai sexy zodie, așa că nu e de mirare că bărbații ar săruta și urma pașilor ei. Atât timp cât știe ce vrea, Scorpioana va primi. E atât de hot încât cei care o doresc sunt în stare să rupă relații îndelungate pentru a fi cu ea și singurul regret pe care îl vor avea cei care au cunoscut-o este că au fost părăsiți.

Nativa Scorpion emană o aură mistică, de magnetism și secrete, care îi înnebunește pe bărbați. E senzuală și, chiar dacă nu are acel gen de frumusețe fizică demnă de un supermodel (deși multe native sunt, cu siguranță, superbe), tot reușește să cucerească mai mulți tipi decât fetele cu chip de păpușă. Dar ceea ce îi dă gata pe admiratori este amestecul de inteligență tăioasă și ironie rece și sofisticată, ce face din această femeie o femme fatale.

E clar, dacă ești în zodia Scorpion, tot ce trebuie să faci este să ceri. Se va găsi cu siguranță cineva gata să îți ofere ce îți dorești. Citește continuarea

Mai multe articole despre:
horoscop