MENIU

3 zodii chinezești care atrag succesul financiar în săptămâna 21-27 octombrie 2024

3 zodii chinezești care atrag succesul financiar în săptămâna 21-27 octombrie 2024. Foto/Arhivă

Doi pot dansa tango, dar doi pot dansa și vals! Totul depinde de ceea ce îți dorești. Aceasta este tema săptămâna aceasta în perioada 21-27 octombrie 2024, în finanțe și noroc. Desigur, trei zodii chinezești vor atrage cel mai mare succes acum. Dar înainte de asta, iată mesajele generale de bani pentru toată lumea, scrie sfatulpărinților.ro.

Săptămâna aceasta succesul nu este static, ci dinamic, ca o ființă vie. Când îl hrănești, prosperă. Când îi dai doar graunte din timpul tău, nu evoluează. Ceea ce o persoană poate considera un succes financiar poate să nu fie așa pentru alta. De asemenea, există diferențe geografice și variații culturale. Pe scurt, nu ținti ca averea să liniștească pe altcineva. Fă-o pentru că va fi semnificativ pentru tine și îți va permite să fii la fel de dinamic ca și calea către succes!

Dacă te simți chemat, bugetează-ți banii de cheltuieli pentru trei lucruri în această săptămână – viitor, distracție întâmplătoare și spontaneitate totală. Va declanșa o mentalitate de abundență în tine și va face ca banii să lucreze pentru tine.

Să ne concentrăm asupra celor trei zodii chinezești care atrag succesul financiar în această săptămână în perioada 21-27 octombrie.

 

Cal

Dragă Cal, norocul poate veni și pleacă, dar finanțele durează mult dacă concentrezi eforturile și ești proactiv. Acesta este mesajul tău pentru săptămâna aceasta. Este cel mai bun mod de a îmbrățișa succesul financiar care îți va înfrumuseța viața acum.

Domenii specifice de succes financiar:

Telecomunicațiile iti vor beneficia cel mai mult săptămâna aceasta în arena finanțelor, fie că le folosesti pentru interacțiuni oficiale, pentru a trimite o înscriere la concurs sau pentru a te educa cu un curs online. Aceia dintre voi cu căi de carieră neconvenționale vor experimenta, de asemenea, o creștere bună a norocului, fie că esti un șoptător de pisici, un fermier de dovleci, un consumator competitiv și multe altele.

Remedii pentru blocajele financiare:

Dacă te-ai confruntat recent cu greutăți în bani, s-ar putea să ai vampiri bani în viața ta. Poate fi un fost care continuă să apară când are nevoie de ceva aluat, o rudă îndepărtată sau chiar un prieten fals care nu își achită niciodată datoriile și nu plătește nicio factură când ieșiți împreună. Luarea de măsuri în acest sens va elimina blocurile. Îndepărtează-te de vampiri!

Culoare de putere pentru a atrage bani:

Culoarea ta de putere pentru săptămână este auriu. Poti agăța un farmec pe hârtie aurie în afara casei tale pentru a atrage mai mulți bani.

 

Iepure

Dragă Iepure, vei avea destul de mult succes financiar săptămâna aceasta! Mai ales cei dintre voi care au copii și/sau sunt tutorele lor principal. Forțele cosmice sunt aici pentru a te sprijini pe tine și familia ta în creștere.

Domenii specifice de succes financiar:

Unele domenii care vor beneficia de această energie sunt telecomunicațiile, istoria, arheologia, munca animalelor și agricultura. Librăriile vor avea o săptămână grozavă! La fel vor fi cei care rulează sau lucrează pe platourile de filmare pentru programe TV educaționale/non-ficțiune.

Remedii pentru blocajele financiare:

Efectueaza o curățare energetică bând zilnic un pahar de lapte de turmeric pentru săptămâna următoare. Poate că nu are un gust foarte plăcut, dar laptele auriu iti va atrage din punct de vedere energetic mai multă bogăție. (Nu face acest lucru dacă esti alergic la turmeric sau ai restricții alimentare!)

Culoare de putere pentru a atrage bani:

Culoarea ta puternică pentru săptămână este violeta. Poți îmbrățișa acest lucru punând violete (florile) într-o vază în casa ta sau pe biroul tău de studiu. Alte flori violete vor face și ele treaba!

 

Bivol

Dragă Bivol, ești un magnet pentru succesul financiar în această săptămână! Dar această energie va funcționa pentru tine doar într-un mod stins și în afara vederii ochiului public. Pentru a păstra secretul, vei continua să te bucuri de acest lucru fără obstacole.

Domenii specifice de succes financiar:

Aceia dintre voi care lucrați cu copiii într-o oarecare calitate vor avea un mare succes în această săptămână în ceea ce privește bogăția și creșterea carierei. Acestea pot fi profesori de școală, directori, lucrători de grădiniță, babysitter, moașe, medici pediatri, asistente și multe altele! Dar alții pot profita de acest noroc financiar prin implicarea și cu copilul lor interior.

Remedii pentru blocajele financiare:

Unii dintre voi permiteți modelelor de gânduri negative să creeze blocuri pentru voi. Este un fel de autosabotare pe care poate ai învățat-o de la comunitatea ta sau chiar de la părinți. Este posibil să arunci prosopul înainte de a începe sau să crezi că cineva cu trecutul tău nu poate reuși. Nu este vorba despre a fi toxic, pozitiv sau a ignora realitatea. Este vorba despre a nu fi dușmanul tău. Sunt destui dintre cei deja pe lume!

Culoare de putere pentru a atrage bani:

Culoarea ta de putere săptămâna aceasta este aurie – nu auriu real, totuși. Vei beneficia de adăugarea unei note de aur în garderoba ta – poate o eșarfă aurie, un ceas auriu sau stropirea cu spray de corp cu praf lucios auriu.