MENIU

3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Vezi dacă te numeri printre ele

3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Vezi dacă te numeri printre ele

Atunci când planetele se aliniază, nativii au parte de zile perfecte. Află care sunt acele 3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Cu Mercur cu Rac ce vine alături de Saturn în Pești și Uranus în Taur, este imposibil să nu-ți găsești energia care să te ghideze în această perioadă.

Se pune accentul pe muncă, dar și pe distracție, astfel că cele trei zodii norocoase nu vor duce lipsă de atenție în viața lor. Chiar înainte ca Saturn să ajungă retrograd în Pești, acești nativi trebuie să ia cea mai surprinzătoare decizie din viața lor.

3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână

Indiferent că merg pe drumul mai greu sau alerg o cale ușoară, acești nativi știu ce este de făcut la finalul zilei. Universul le va întind o mână de ajutor. Îi va face să se gândească de două ori înainte de a lua o decizie importantă. Timpul pe care îl petrec alături de cei dragi este de asemenea extrem de prețios pentru dezvoltarea unui viitor sigur.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Zodiile care se îndrăgostesc cel mai repede. Nativii care se află în căutarea sufletului pereche

Leu

Dacă până acum nativii Leu s-au simțit extrem de stânjeniți, iată că a venit momentul să scoată la înaintare artileria grea. Caută să repete aceleași acțiuni de mai multe ori pentru a se asigura că duc totul până la capăt. Chiar dacă până acum au visat la noi oportunități de carieră, dar și dragoste, au rămas totuși blocați într-un trecut pasiv. Acest lucru este pe cale să se schimbe, iar visele să le devină realitate într-un timp extrem de scurt.

Mercur în Rac va forma o alianță cu Saturn în Pești, ceea ce le va schimba întreaha viață nu doar anumite momente. Ceea ce va urma îi va face să se considere cei mai norocoși. Această energie se va vedea cu ochiul liber în fiecare interacțiune a lor cu cei din jur.

Ce persoane greșite atragi, în funcție de zodie. Sfaturi de la astre pentru a nu pica în relații toxice

Scorpion

Nativii Scorpion lasă în trecut sfaturile celor din jur. Se concentrează pe ceea ce știu ei cu adevărat. Această decizie vine la pachet cu multe alte schimbări în viața lor. În fața dorințelor de viitor nu mai există niciun obstacol în ceea ce îi privește. Cariera li se schimbă într-un mod extrem de rapid. Primesc tot mai multe oportunități în acest sens. Șansele divine îi ajută să se conecteze la ceea ce își doresc pentru un viitor sigur și liniștit. Își folosesc energia pentru a începe capitole noi în viață. Decid ceea ce este bine pentru ei, fără a se grăbi însă.

Citește continuarea aici

Horoscopul banilor pentru săptămâna 24-30 iunie. Patru zodii se vor bucura de buzunare pline, două vor trebui să se abțină de la cheltuieli

Mai multe articole despre:
zodii astre favoriti