MENIU

3 zodii care riscă în amor după ce iubăreața Venus a intrat în Săgetător. La ce să fie atente până în 11 noiembrie 2024

3 zodii care riscă în amor după ce iubăreața Venus a intrat în Săgetător. La ce să fie atente până în 11 noiembrie 2024

Tranzitul lui Venus în semnul aventuros al Săgetătorului, în perioada 17 octombrie – 11 noiembrie, aduce o energie expansivă și îndrăzneață, care ne încurajează să ieșim din zona de confort și să ne asumăm riscuri, mai ales în dragoste. Pentru unele zodii, această perioadă este un moment ideal de a explora noi posibilități, de a-și lărgi orizonturile și de a experimenta fără teamă. Iată trei zodii care ar trebui să profite de acest tranzit și să își asume riscuri în relații și în viața personală.

BERBEC

Cu Venus tranzitând prin casa a noua, legată de filosofie, călătorii și aventură, acum este momentul să explorezi posibilități dincolo de zona ta de confort. Fă lucruri pe care nu le-ai mai făcut. Vizitează locuri în care nu ai mai fost niciodată. Rezervă acea călătorie pe care tot spui că o vei face „într-o zi”. Îmbrățișează energia de aventură care plutește în aer. Învață ceva nou, fie că e vorba de o carte, un curs sau un nou hobby. Provocă-ți viziunea asupra lumii și locul tău în ea. Asumă-ți riscuri trăind viața la maximum, renunțând la gândurile de tipul „ce ar fi dacă” și trăind momentul. Dacă nu te poți opri din a te gândi la ceva, dacă te sperie, dacă te entuziasmează sau pare imposibil, aleargă după acel lucru. Spune „da” unei persoane care e complet diferită de tipul tău obișnuit. Dacă ești într-o relație, experimentează cu partenerul tău, fie că este vorba de noi experiențe în afara sau în interiorul dormitorului. Adu noutatea înapoi în relația voastră.

 

 

LEU

Venus cea senzuală traversează casa a cincea, legată de romantism, plăcere și creativitate, inspirându-te să fii ghidat de dorințele tale și să cauți emoție. Cedează tentației, Leule. Următoarele câteva săptămâni sunt un moment de experimentare și distracție. Nu te lăsa constrâns de normele sociale când vine vorba de inimă, sex sau exprimare personală. Dacă ești singur și a trecut ceva timp de când te-ai lăsat purtat de val, urmărește câteva aventuri pasionale. Construiește-ți lista. Nu este o crimă, atâta timp cât ești responsabil. Tânjești după o conexiune autentică? Expune-te. Ieși la întâlniri. Invită-ți crush-ul la o cafea. Explorează interese amoroase neașteptate. Declară-ți dragostea pentru acea persoană specială. Poate părea înfricoșător, dar nimeni nu a găsit dragostea adevărată jucând la sigur. Dacă deja ai acea companie, concentrează-te pe a readuce scânteia în relație. Cel mai important, creează emoție în viața ta. Încearcă să introduci mai mult din ceea ce îți aduce bucurie. Conectează-te cu copilul din tine, chiar dacă pare prostesc. Dacă ți-ai dorit să te apuci de un proiect creativ sau să-ți scoți talentele în lume, acum e momentul.

 

SĂGETĂTOR

Dacă te simți ca personajul principal, asta se întâmplă pentru că ești. Nimeni nu este mai radiant și mai fermecător decât tine în următoarele săptămâni. Acum, toate vibrațiile sunt în favoarea ta, Săgetătorule. Așadar, asumă-ți riscuri mari—vei fi răsplătit. Venus trece prin casa ta legată de sine, individualitate și ambiții personale. Aceasta este zona din harta ta care guvernează impresiile pe care le faci, modul în care navighezi lumea și cum îți iei inițiativele. Există un mare potențial pentru noi începuturi minunate și frumoase în timpul acestui tranzit. Asumă-ți riscuri când vine vorba de obiectivele tale. Fii îndrăzneț în a le urmări, chiar dacă asta înseamnă să adopți o abordare nouă și riscantă. De asemenea, profită de această energie plină de încredere pentru a încerca ceva nou în ceea ce privește aspectul tău. Fă-ți un makeover. Tunde-te sau vopsește-te, dacă te-ai tot abținut. Actualizează-ți garderoba. Cumpără un parfum nou sau o nuanță de ruj. Rebranduiește-te. Aceasta este o perioadă de reinventare personală pe toate planurile, ceea ce înseamnă și provocarea perspectivei tale personale și a viziunii asupra lumii. Deși nu ți-e străin acest lucru, îmbunătățește-ți jocul atunci când vine vorba de a avea noi experiențe în această perioadă. Și nu uita să flirtezi. Fă un pas curajos și mărturisește-ți sentimentele față de crush-ul tău. Dacă ești într-o relație, găsește modalități de a-ți împlini dorințele și independența personală. Nu te teme să ai această conversație cu partenerul tău. Fiind îndrăgostit nu înseamnă să sacrifici propriile dorințe și interese. Te poți prioritiza pe tine și să fii, totodată, un partener bun.

SURSA

Mai multe articole despre:
zodii amor risca venus sagetator