MENIU

3 zodii care își depășesc problemele din relație în perioada 26 august – 1 septembrie 2024

3 zodii care își depășesc problemele din relație în perioada 26 august – 1 septembrie 2024

Astrele mereu au încercat să le sfătuiască pe zodii să acorde atenție principiilor lor de viață și să nu abată de la ele, dar să nu facă să fie totul numai despre ele. Ai mai jos lista cu 3 zodii care își depășesc problemele din relație în perioada 26 august – 1 septembrie 2024.

Ceres dă tonul energetic pentru începând cu 26 august până la 1 septembrie 2024. Această mică stație de asteroizi se îndreaptă direct în Capricorn luni, 26 august, crescându-ți valoarea de sine. În timp ce ai grijă de nevoile tale, fii atentă și la dorințele partenerului.

3 zodii care își depășesc problemele din relație în perioada 26 august – 1 septembrie 2024

Neatenția față de omul iubit poate aduce fără să-ți dai seama probleme în relați. Cu toate acestea, înțelegerea semnelor pe care le primești de la Univers te poate poate ajuta să le depășești dacă te numeri printre nativii de mai jos.

Cumpănă mare pentru o zodie în octombrie 2024. Ce aduce horoscopul toamnei 2024 pentru nativi

Este posibil să nu accepți să faci compromisuri cu un iubit. S-ar putea să crezi că relația ta romantică nu va fi niciodată ceea ce ți-ai dorit să fie. Poți adopta o abordare perfecționistă pentru a proteja inima, ceea ce ar putea cauza probleme, sentimente rănite și neînțelegeri.

Deși Mercur retrograd se termină, suntem încă în perioada de umbră până la jumătatea lunii septembrie. Cea mai mică schimbare poate întoarce lucrurile și te poate face să le vezi mai clar.

Zodiile care se întorc la fostele iubiri în toamna anului 2024. Aleg să mai acorde o șansă relației

Pești

Trebuie să încetezi să mai crezi că tot ce face partenerul tău e o amenințare pentru tine. Oricât de mult încerci să abordezi relația în mod sănătos, ai impresia că lași temerile tale să ia tot ce e mai bun din tine. În loc să abordezi relația ta cu înțelegere, exagerezi în încercarea de a-ți expune punctul de vedere.

Acest lucru nu va fi privit cu ochi buni de partener și poate chiar să-l facă să aibă resentimente. Oricât de frustrată ești, e timpul să te concentrezi pe vindecare, înțelegere și realizând că nu trebuie să demonstrezi nimănui punctul tău de vedere, nici măcar partenerului tău.

Marți, 27 august, în timp ce Venus în Fecioară se opune Neptunului retrograd în Pești, s-ar putea să simți că ți-ai atins limita în relație. Treci printr-o perioadă de metamorfoză interioară. Ajungi să vezi echilibrul dintre ceea ce trăiești în dragoste și cum ai vrea să fie de fapt.

Zodii destinate succesului în toamna anului 2024. Nativii care se bucură de multe reușite

Berbec

Ai avut destul timp să reflectezi la viața ta romantică, experiențele și convingerile despre căsătorie. Acum, poți alege ce să faceți. Această perioadă de reflecție a fost esențială, dar s-ar putea să abordezi lucrurile cam dur în acest moment și nu cu la fel de multă dragoste precum primești de la partener.

Dacă vrei ca o relație să progreseze, găsește o cale de mijloc. Vezi cum poți obține echilibru între ce îți dorești și ceea ce are nevoie partenerul tău. Indiferent dacă ai renunțat la căsătorie sau dacă vrei să-ți păstrezi locul, concentrarea asupra nevoilor tale poate face ca partenerul tău să simtă că nu le onorezi pe ale lui.

Citește continuarea aici

Trei zodii care au succes în afaceri. Munca le este răsplătit în perioada următoare

Mai multe articole despre:
zodii probleme relatii