MENIU

3 zodii care au cea mai NEAGRĂ perioadă din an. Decembrie DE COȘMAR - le plângi de milă!

3 zodii care au cea mai NEAGRĂ perioadă din an

Decembrie este despre a trece la un nou nivel cu mintea curată și cu sufletul împăcat, dar mulți dintre noi nu vom putea face asta dacă nu ne vom învăța lecțiile care ne erau menite fiecăruia pentru acest an.

Există anumite zodii pentru care luna decembrie o să fie foarte grea din toate punctele de vedere, tocmai pentru că ele mai au câteva lecții de învățat.

Leu

Se pare că luna decembrie nu este despre tine, Leule. Pe parcursul acestei luni, nu vei putea fi mulțumit/ă nicicum și vei avea impresia că toată lumea este împotriva ta. Vrei neapărat o schimbare în viața ta și o vei și obține, însă nu exact așa cum ți-ai fi dorit tu. Oricât de mult efort ai depune și oricât de multe lucruri mărețe vei face, nu vei simți nicicum o mulțumire sufletească. Oare ți-ai creat așteptări prea mari?

Balanță

Luna decembrie poate părea destul de dificilă pentru tine tocmai pentru că este cea mai fericită și festivă lună a anului, iar tu clar nu te simți așa. Pozitivitatea plutește în aer, dar tu nu reușești nicicum să simți acest lucru deoarece te-ai pierdut printre gândurile tale pline de negativitate. Chiar dacă ești înconjurat/ă de foarte multe persoane care încearcă să-ți aducă zâmbetul pe buze, tu nu poți nicicum să îți schimbi starea. Vrei doar să fii singur/ă și să-ți plângi de milă.

Vărsător

Simți că în mintea ta este un haos absolut pe care nu ai putea nicicum să-l ordonezi, să-l echilibrezi. Pare că vorbele tale nu ajung nicicum la oamenii cu care încerci să comunici și dorințele tale sunt departe de a fi îndeplinite. Ești foarte anxios/anxioasă și orice ai face nu poți obține nicicum o satisfacție sufletească. Tot ce simți este frică și teamă și ai impresia că nu îți mai găsești locul pe acest Pământ.

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop decembrie