MENIU

3 idei pentru a depozita încălțămintea în ordine

A venit momentul să schimbăm încălămintea de toamnă cu cea de iarnă. Sunt mulți cei care și-ar dori să-și depoziteze mai eficient încălțămintea. Iată trei soluții. 

Iată câteva idei pentru a vă păstra în ordine încălțămintea: 

Organizator pantofi. Acest suport reprezinta cea mai buna solutie de economisire a spatiului pentru incaltamintea ta, creeaza mai mult spatiu de depozitare pentru pantofi. Iti ofera o capacitate dubla de stocare, poti depozita de doua ori mai multi pantofi in acelasi loc. Este fabricat din plastic anti-alunecare de inalta calitate, cu prindere perfecta pentru talpa incaltamintei.

Arcul din partea inferioara asigura stabilitatea pantofilor, acestia nu cad si raman frumos organizati. Cu acest suport pastrezi toate perichile de pantofii foarte bine organizati si protejati fara prea mare efort. Poate fi folosit pentru toate tipurile de incaltaminte (barbati, femei, copii). Este foarte usor de curatat, se utilizeaza doar apa si sapun sau detergent. În această perioadă există o perioadă de 67% pentru seturi de câte 4 astfel de organizatoare. Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.

Suport pentru incaltaminte. De fiecare data cand cauti o pereche de pantofi, in urma ta ramane haos, ca dupa un uragan – apropo, v-ati intrebat de ce toate uraganele poarta nume de femei? Nu e nevoie de magie pentru a gasi sandalele cu care ai facut furori vara trecuta si nici nu trebuie sa apelezi la vrajitorii pentru a face sa dispara incaltamintea nedorita – cuvantul „ordine” reprezinta rezolvarea problemelor tale!

Achizitioneaza-ti un organizator de pantofi si castiga mai mult spatiu in debara! Ideal pentru orice tip de incaltaminte (sandale, papuci, pantofi, cizme, ba chiar pentru cutii), organizatorul ofera suficient spatiu - suficient chiar si pentru o impatimita a shopping-ului!

Suportul de incaltaminte este o etajera pe care va puteti depozita incaltamintea. Simplu de montat, etajera suport pentru incaltaminte Amazing Shoe Rack are panouri laterale din plastic si bare interioare din metal, cu zece nivele supraetajate ce pot sustine pana la 30 de perechi de incaltaminte. Am găsit pentru dumneavoastră o ofertă pentru un astfel de suport de încălțăminte care este redus cu 50% în această perioadă. Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.

Suport de incaltaminte din lemn - cu 4 etajere. Acest produs este perfect pentru depozitarea incaltamintei. Fabricat din lemn rezistent, poate fi confundat usor cu un element veritabil de mobilier. Dispune de 4 etajere pentru exploatarea eficienta a spatiului. Puteți beneficia în această perioadă de o reducere de 50% la astfel de organizatoare. Detalii găsiți LA ACEST LINK.