MENIU

11 idei de cadouri de Crăciun ieftine, haioase și utile

Dacă sunteți în pană de idei pentru cadouri de Crăciun, vă aducem 11 sugestii care să nu vă lichideze complet bugetul pentru luna decembrie și care să-i bucure enorm și pe cei care urmează să le primească.

Este perioada cumpărăturilor de cadouri de Crăciun, așa că ne-am gândit să vă recomandăm și noi câteva idei pentru cazul în care rămâneți în pană de inspirație. Cadourile de Crăciun reprezintă un gest superb prin care ne arătăm aprecierea față de cei dragi, dar cu toate astea nu trebuie să fie lucruri foarte scumpe.

Noi am selectat 11 idei de cadouri de Crăciun diverse care se potrivesc pentru oricare dintre membri familiei sau cunoscuții cărora vreți să le dăruiți. Aceste cadouri de Crăciun sunt selectate în așa fel încât să nu fie foarte scumpe, să fie utile, plăcute și apreciate, dar și de foarte mare calitate.

1 Cadouri de Crăciun – O pătură călduroasă

Prima recomandare de Cadouri de Crăciun pe care v-o facem este una haioasă, utilă, nu foarte scumpă, care are o reducere de 55%. Pătura Kring Fluffy poate fi trecută de Moș pe lista de cadouri de Crăciun pentru părinți, persoana iubită sau prieteni apropiați. Pătura este de dimensiunea 150x200cm, este foarte călduloară, foarte moale la atingere, rudabilă și ușor de întreținut. Partea albă este flaușată și păstrează căldura. Oferta este disponibilă AICI.

Cadouri de Crăciun de la eMAG

Cei de la eMAG au o mulțime de articole ce pot fi dăruite drept cadouri de Crăciun, mai mult, chiar și prețurile sunt mult scăzute deoarece au demarat o campanie specială ce se numește eMAGIC. Ei vin cu o serie de sugestii de cadouri de Crăciun pentru EA, pentru EL, pentru Copii sau pentru părinți, bunici și chiar și pentru animăluțele de companie. Oferta eMAG de cadouri pentru Crăciun poate fi găsită AICI.

2 Cadouri de Crăciun – O carte

Între cadouri de Crăciun, întotdeauna este bine venită o carte. Dacă dăruiți unei doamne sau domnișoare o carte, vă recomandăm Cincizeci de umbre ale lui Grey, deoarece conform celor de la elefant.ro este una dintre cele mai vâdute cărți din România în ultimul an, și nu doar în România. Această carte o puteți achiziționa de AICI.

În altă ordine de idei, puteți alege titluri mai potrivite pentru cadouri de Crăciun în funcție de persoana căruia urmează să dăruiți. Aveți o gamă variată de cărți care poate fi consultată AICI.

Vă mai dăm o idee care necesită însă ceva mai multă investiție, însă acum este momentul ideal de achiziționare deoarece are o reducere de 25%. Este vorba de un Kindle, în special pentru cei mici, adolescenți sau tineri, care vor fi mult mai atrași de lectură dacă le oferiți acest gadget printre cadourile de Crăciun. Oferta pentru kindle este disponibilă AICI.

Cadouri de Crăciun – elefant.ro

Cei de la Elefant.ro au disponibile o gamă largă de cărți ce pot fi oferite cadouri de Crăciun, dar au multe reduceri și pentru alte tipuri de cadouri, cum ar fi electronicele sau chiar electrocasnice, produse pentru casă și grădină. Oferta lor completă poate fi găsită AICI.

3 Cadouri de Crăciun – Set cuțite Vitesse France

Dacă aveți prieteni sau cunoscuți pasionați de gătit, puteți cumpăra drept cadouri de Crăciun un set de cuțite profesionale Vitesse France, compus din 7 cuțite. Un bucătar adevărat are nevoie de cele mai bune ustensile disponibile, în plus, dacă oferiți asemenea cadouri de Crăciun ați putea să beneficiază de preparatele culinare viitoare făcute de prietenul căruia îi faceți cadoul. Oferta pentru acest pachet poate fi consultată AICI.

Cadouri de Crăciun – culinar.ro

Dacă nu v-a plăcut sugestia de mai sus pentru cadouri de Crăciun, aveți o gamă diversificată la magazinul online culinar.ro. Ustensile pentru preparat mâncare sau băuturi, accesorii de cea mai înaltă calitate dar și produse artizanale și cărți de gătit. Oferta completă de cadouri de Crăciun a celor de la culinar.ro poate fi găsită AICI.

4 Cadouri de Crăciun – cameră auto

Dacă trebuie să faceți cadouri de Crăciun unui pasionat de automobilism și vreți să investiți o sumă rezonabilă dar să cumpărați ceva util și care să îl bucure, camera auto iUniDash este o alegere perfectă. Poate nu face parte dintre cele mai obișnuite cadouri de Crăciun, însă camera auto este și utilă și chiar reprezintă o bucurie pentru orice automobilist pasionat. Oferta are o reducere e 14% și e disponibilă AICI.

Cadouri de Crăciun – EvoMag.ro

Cei de la EvoMag au o ofertă diversificată nu doar pentru camere auto ci și pentru laptopuri, televizoare, electrocasnice și alte produse. Oferta lor de cadouri de Crăciun poate fi găsită AICI.

5 Cadouri de Crăciun – Rucsac pentru aparat foto

Ne-am gândit și la cadouri de Crăciun pentru pasionații de fotografie. Cum un aparat foto DSLR este destul de scump, accesoriile cum ar fi obiectivele sunt tot destul de scumpe, așa că ne-am gândit la un rucsac pentru aparatul foto cu care nu aveți cum să greșiți. Rucsacul are un discount de 43% și oferta poate fi consultată AICI.

Cadouri de Crăciun – YellowStore

Magazinul online are o mulțime de oferte pentru aparate foto DSLR dar și pentru accesorii, obiective și tot ce ai nevoie pentru fotografie profesionistă indoor și outdoor. Poți alege o mulțime de cadouri de Crăciun din oferta yellowstore pe care o poți consulta AICI.

6 Cadouri de Crăciun – Primul laptop

Laptopul este o investiție mare în mod obișnuit și atunci când îi faci cadou unui copil sau tânăr primul său laptop te temi pentru ca investiția mare să nu fie distrusă din naivitate și neatenție într-un timp scurt. Așadar, trecem pe lista de cadouri de Crăciun o sugestie foarte interesantă, un laptop second hand la preț rezonabil care poate fi folosit drept primul laptop al unui tânăr, având o configurație suficient de puternică. Oferta pentru un laptop Lenovo foarte ieftin poate fi consultată AICI.

Cadouri de Crăciun – Interlink

Cei de la Interlink s-au gândit ce cadouri de Crăciun să le facă ei clienților magazinului online de laptopuri refurbished și second hand: reduceri foarte mari. Gama lor de laptopuri și desktopuri este foarte diversificată. Găsiți și monitoare, servere și produse de rețelistică dar și multe altele. Oferta de cadouri de Crăciun de la Interlink poate fi găsită AICI.

7 Cadouri de Crăciun – iPhone 5S

Vă recomandăm printre cadouri de Crăciun și unul ceva mai scump, însă care beneficiază de preț promoțional care chiar merită investiția, fiind vorba de calitatea Apple. Pentru a vă încadra într-un buget cât mai restrâns dar pentru a face cadou un telefon de excepție, vă recomandăm iPhone 5 S cu un preț foarte bun care poate fi găsit AICI.

Cadouri de Crăciun – QuickMobile

Cei de la Quick Mobile au o mulțime de oferte de gadgeturi ce pot să fie cadouri de Crăciun ideale. De la telefoane și gandgeturi, la accesorii și tablete, toate au reduceri și promoții speciale pentru această perioadă. Consultați oferta lor AICI.

8 Cadouri de Crăciun – Rochiță

O rochiță foarte sexy poate fi lista de Cadouri de Crăciun a Moșului dacă știți exact măsurile celei pe care vreți să o cadorisiți. Noi vă recomandăm un model foarte frumos de rochiță de tip Zippy care are un discount de 29% și un tarif foarte avantajos. Prețul poate fi găsit AICI.

Cadouri de Crăciun – declub.ro

O mulțime de oferte de cadouri de Crăciun pentru doamne și domnișoare sunt disponibile la magazinul online de haine declub.ro. Rochiile predomină oferta celor de la declub.ro însă găsiți și colanți, salopete, corsete și costume de crăciunițe. Ofertele pot fi găsite AICI.

9 Cadouri de Crăciun – Ie

Una dintre cele mai tari idei de cadouri de Crăciun este cumpărarea unei ii românești. Noi am găsit o ofertă foarte avantajoasă pe magazinul online starshiners.ro, modelul este unul cu mânecă scurtă , larg, fabricat 100% din bumbac. Prețul poate fi găsit AICI.

Cadouri de Crăciun – Starshiners.ro

Dacă sunteți în căutare de cadouri de Crăciun pentru doamne și domnișoare, cei de la Starshiners.ro vă vin în ajutor cu o gamă foarte larg de rochii și haine elegante, office sau casual. Consultați ofertele lor AICI.

10 Cadouri de Crăciun – Ceas Casio

Treceți pe lista de cadouri de Crăciun un ceas CASIO ANALOG Collection bărbătesc la un preț senzațional. Ceasul e cât se poate de elegant și puteți vedea oferta completă AICI.

Cei de la secundar.ro au o mulțime de oferte disponibile în această perioadă și vă invităm să le consultați pe toate înainte de a lua decizia. Oferta lor este AICI.

11 Cadouri de Crăciun – City Break

Un cadou de Crăciun foarte itneresant este un City Break pe care să îl achiziționați în această perioadă, însă să vă bucurați de el anul viitor. Prețurile sunt foarte avantajoase în acest moment așa că vă invităm să consultați ofertele celor de la vola.ro AICI.

Cadouri de Crăciun pentru cei mici

Cele mai multe oferte de cadouri de Crăciun sunt disponibile pentru cei mici. Magazinul online noriel.ro are o gamă diversificată de jucării pentru băieți, fete și bebeluși, dar și oferte de hăinuțe pentru cei mici. Consultați gama completă AICI.

 

 

 

Mai multe articole despre:
cadouri de craciun