MENIU

10 motive pentru care să iubești zodia Rac

Zodia Rac

Racul este al patrulea semn al zodiacului, fiind guvernat de luna si avand ca element definitoriu apa. Exact ca si animalul care il reprezinta, nativul acestei zodii isi ascunde vulnerabilitatile in spatele unei carapace. Daca ajungi, insa, dincolo de acest strat protector, vei descoperi o persoana foarte complexa, dornica si capabila de sentimente profunde.

Afla cele 10 motive pentru care trebuie sa iubesti zodia Rac!

Loialitatea, calitatea principala a Racului

Nu este usor sa patrunzi dincolo de carapacea Racului, insa, odata ce reusesti si ii dobandesti increderea si afectiunea, vei gasi o calitate pe cat de rara, pe atat de demna de pretuire: loialitatea. Un Rac care iubeste este un om care nu te va trada niciodata, indiferent de tipul relatiei. Atunci cand vei avea nevoie de el, va fi acolo. Bineinteles, el asteapta acelasi tratament si din partea celorlalti, asa ca fii atenta: este foarte usor sa ranesti nativul acestei zodii daca dai cel mai mic semn de dezinteres atunci cand are nevoie de tine.

Racul, cel mai iubitor semn al zodiacului

Probabil ca nu exista in zodiac un semn mai iubitor decat sensibilul Rac, care isi pune inima pe tava in momentul cand se elibereaza de frica de a fi ranit. Daca intri intr-o relatie cu un Rac , poti fi sigura ca sentimentele profunde nu vor lipsi si ca te vei simti mereu dorita. Nativul acestei zodii te va face sa te simti ca cea mai importanta fiinta din lume, dar tine minte ca si el are nevoie de atentie - uneori poate chiar mai mult decat ai tu nevoie. Niciodata sa nu neglijezi un Rac!

Racul, cea mai protectoare zodie

Racii sunt familisti convinsi. Ei au instictul de a proteja persoanele la care tin si reusesc sa lupte impotriva obstacolelor, indiferent cat de puternice. Firea sensibila a Racului nu devine o slabiciune atunci cand acesta isi propune sa protejeze fiinta draga. Asadar, cu aceasta zodie se face casa buna, fiind un partener si un parinte excelent.

Citește articolul integral pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop loialitate zodii rac