MENIU

10 lucruri pe care bărbații le observă la o femeie chiar de la prima întâlnire. Fii atentă la aceste detalii dacă vrei să-l cucerești

Întâlnire restaurant - imagine de arhivă

Nu este întotdeauna evident, dar bărbații sunt atenți la multe detalii când sunt atrași de o femeie, și nu ne referim doar la caracteristicile fizice. În privința a cum poate fi atrasă atenția unui bărbat, femeile tind să uite că posibili parteneri acordă atenție chiar și acelor detalii pe care ele le-ar putea considera nesemnificative.

Adesea, se presupune că bărbații sunt atrași doar de frumusețea fizică în totalitatea sa, nu de un atribut specific, ceea ce este o concepție eronată, conform specialiștilor. Iată deci 10 aspecte pe care bărbații le sesizează la femei și care le formează, în final, impresia:

Personalitatea

Se spune că după prima conversație poți hotărî dacă îți place sau nu atitudinea cuiva. Desigur, pentru a cunoaște personalitatea cuiva este nevoie de mai mult timp, dar chiar și așa, un bărbat va reuși să deducă dacă tu ești sau nu ceea ce caută.

Unghiile

Manichiura pe care o avem de obicei reflectă stilul personal, un detaliu menit să ne aducă bucurie sau să fie admirat de alte femei. Dar bărbații acordă la fel de multă atenție acestui aspect. După cum se spune, unghiile sunt un bun indicator al gradului de îngrijire pe care o femeie îl acordă propriei persoane.

Starea financiară

Majoritatea bărbaților cu situație financiară bună vor să se asigure cât mai devreme că nu te vezi cu ei doar pentru bani. De aceea, acest aspect le va capta interesul.

Fericirea ta

Sigur că nici ție nu ți-ar plăcea să ai un partener care îți vorbește constant despre problemele lui, este irascibil sau plictisitor. Trebuie să știi că bărbații sunt foarte atenți la starea ta de spirit, la felul în care vorbești și la energia pe care o emană.

Încrederea în sine

Chiar dacă îți dorești să fii complet sinceră, nu-ți expune întregul nivel de lipsă de încredere în sine. În același timp, nu încerca să te manifești cu prea multă încredere. Ai putea lăsa impresia că nimeni nu este suficient de bun pentru tine sau că ești egocentrică.

Modul în care te îmbraci

Bărbații acordă o mare atenție și modului în care te îmbraci. Pentru unii, acesta poate fi un factor decisiv în a alege să converseze sau nu cu o femeie. Imaginea fizică creează prima impresie despre o persoană, iar aici sunt incluse și hainele. Desigur, nu ne referim la ținutele spectaculoase sau costisitoare, ci la atenția pe care o acorzi acestora.

Cât de activă este viața ta socială

La fel cum o femeie preferă ca partenerul ei să aibă o viață socială activă și prieteni, un bărbat va căuta, în general, același lucru. Asta nu înseamnă că trebuie să ai activități planificate în fiecare zi, dar el va fi interesat de cum îți petreci timpul liber cu alte persoane.

Modul în care te descurci cu problemele

Bărbații își doresc partenere capabile să își rezolve singure problemele, fără a căuta ajutor la fiecare obstacol. O femeie care ia decizii nesăbuite fără a se gândi la consecințe nu este atrăgătoare, cel puțin nu pentru un bărbat care își dorește o relație de durată.

Zâmbetul și râsul

Bărbații se simt mai în largul lor când o femeie râde în prezența lor, găsind-o chiar mai atractivă. Deci, dacă îți dorești să captezi atenția unui bărbat, cu siguranță el îți va observa zâmbetul.

Parfumul

Unii bărbați consideră acest aspect extrem de important când se gândesc la o femeie. Parfumul poate spune multe despre o persoană, așa că gândește-te ce amintire vrei să lași în urma ta. Bărbații vor încerca să asocieze un anumit miros cu o persoană sau o situație specială.

Sursă text: Lyla.ro