MENIU

Tatăl gemenelor care l-au trimis pe Dan Diaconescu în fața judecătorilor pentru act sexual cu minor rupe tăcerea - ce făceau fetele la Eforie

Fostul patron OTV, Dan Diaconescu, este cercetat pentru infracțiunile de act sexual cu minore și folosire a prostituției infantile, ambele în formă continuată.

El se află sub control judiciar timp de 60 de zile și este obligat să nu părăsească teritoriul României, să se prezintă în fața organului de urmărire penală și să nu ia legătura, direct sau indirect, cu martorii din dosar.Tatăl gemenelor care ar fi întreținut relații sexuale contra cost cu Dan Diaconescu rupt tăcerea și a acordat primele declarații.

“Da, știu despre ce este vorba, știu ce au făcut fetele mele. Am aflat de la televizor, abia apoi mi-au zis ele ce s-a întâmplat. Nu am discutat despre cazul acesta cu detalii (n.r: dosar prostituție), nu m-aș simți ok, nici nu sunt curios. Eu sunt divorțat de mama lor, m-am despărțit de ea, a fost o situație neplăcută acolo, dar nu vreau să intru în detalii. 

Mama lor locuiește prin Italia. Nu sunt foarte apropiat de ele, vorbim din când în când, de obicei mă caută ele. Știu că ele lucrau pe la Eforie pe plajă pe atunci, dar nu știu ce făceau, nu știu să fi avut vreo trupă de muzică, nu am auzit niciodată. Nu știu eu ce au făcut ele atunci, a fost o perioadă în care nu prea vorbeam. Dar viața lor s-a schimbat mult de atunci, acum sunt fete măritate, la casa lor, nu se mai țin de prostii”, a spus acesta, citat de cancan.ro