MENIU

Sile Cămătaru ar putea fi eliberat, pe motiv de boală. Interlopul condamnat pentru proxenetism a ispășit o treime din pedeapsă

Vasile si Sile Camataru (foto: ziare.com)

Interlopul Sile Cămătaru vrea să iasă din închisoare. Acesta invocă motivele medicale și spune că suferă de mai multe boli. Interlopul a fost condamnat la 9 ani cu executare de închisoare pentru proxenetism, în anul 2020. 

Vasile Balint, cunoscut drept Sile Cămătaru, se află încarcerat în Penitenciarul Mioveni, județul Argeș, după ce a fost condamnat definitiv în 2020 la 6 ani de închisoare, perioadă la care s-a mai adăugat un rest de 3 ani.


În cererea de eliberare, acesta a invocat o boală cronică gravă, diabet, dar și probleme cardiace, potrivit Realitatea Plus. Potrivit reglementărilor, instanța i-a cerut lui Sile Cămătaru să depună la dosar acte medicale.

Potrivit sursei citate, la termenul din 24 mai, instanța a amânat cauza și i-a pus în vedere ca, până în 14 iunie, când va fi adus din nou la Judecătorie, să aducă documente medicale justificative.


Sile Cămătaru a ajuns după gratii după ce anchetatorii au dovedit că era liderul unei rețele care furniza prostituate turiștilor străini care frecventau un hotel de lux din Capitală.