MENIU

Rețeaua M. Interceptările care-l înfundă pe Florian Coldea. Generalul negru și Marina Pandarof, cercetați de 2 ani într-un dosar de droguri

Florian Coldea a fost interceptat de procurorii DIICOT în dosarul deschis pe numele Marinei Pandarof. Potrivit surselor Realitatea PLUS, fostul șef din Servicii ar fi purtat mai multe discuții cu șefa Rețelei M, cea care distribuie droguri în cluburile de lux din Capitală. Dosarul Marinei Pandarof este instrumentat de mai bine de doi ani de procurorii antimafia, dar fără o finalitate. Marina Pandarof a fost fotografiată la Berlin alături de fostul șef din servicii și consilierul premierului albanez, Dorian Ducka. Potrivit surselor noastre, Pandarof ar fi fost lăsată liberă cu ajutorul Adelei Mărunțiș, fina lui Coldea, care lucrează la BCCO. 

Florian Coldea a fost interceptat de procurorii DIICOT în dosarul privind destructurarea Rețelei M. 

Fostul șef din Servicii ar fi vorbit de mai multe ori cu Marina Pandarof despre afaceri, susțin surse judiciare. 

Cine este Marina Pandarof, blonda lui Coldea, femeia care l-a introdus pe generalul negru în lumea miliardarilor: relații puternice în Orientul Mijlociu

Marina Pandarof și Florian Coldea

Rețeaua M a fost vizată de mai multe descinderi în 2022, după ce au existat dovezi temeinice că membrii grupării distribuie droguri în cluburile de lux din Capitală.

Drogurile distribuite de Pandarof ar fi provenit din Albania. Blonda din anturajul lui Coldea ar fi luat legătura cu mafia albaneză, cu ajutorul lui Dorian Ducka, consilier al premierului albanez Edi Rama. 

Potrivit procuraturii americane, Dorian Ducka este implicat alături de alt oficial albanez în mituirea cu 225.000 de dolari a lui Charles McGonigal, fostul șef al contrainformațiilor FBI. Fostul spion american a fost condamnat la închisoare pentru o perioadă de 28 de luni.

Maiana Pandarof este anchetată din 2022 de procurorii DIICOT pentru trafic de droguri și constituirea unui grup infracțional organizat. Dosarul a fost deschis după ce mascații au descins la casa blondei din anturajul lui Florian Coldea, unde au găsit mai multe plicuri cu droguri. După aceea razie, Marina Pandarof ar fi fost pusă sub control judiciar.

Rețeaua Coldea, mega-afaceri cu străinii! Cum a dat lovitura Dumbravă

Dosarul Marinei Pandarof pare că a fost blocat în sertarele procurorilor, după ce numele lui Codea a apărut în acest dosar. Întreaga mușamalizare ar fi orchestrată de fina - fostului șef din servicii, Adela Mărunțiș, cea care lucrează la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate.

Realitatea PLUS a cerut un punct de vedere de la DIICOT despre activitatea Adelei Mărunțiș, iar biroul de presă ne-a transmis că este deschis un dosar penal și nu ne poate oferi date din anchetă.