MENIU

Reacția Poliției după ce un senator USR a fost filmat când loveşte un alt bărbat în cap - Plângere penală la Înalta Curte

Autoritățile au reacționat după scandalul în care este implicat un parlamentar al USR. Senatorul Virgil Marius Bob a participat, în weekend, la o petrecere unde s-a întâlnit cu un alt bărbat, inspector bancar, cu care a avut o discuţie în contradictoriu. La un moment dat, senatorul s-a enervat şi l-a lovit pe bărbat în cap.

„La data de 11 octombrie a.c., Parchetul de pe lângă Judecătoria Șimelu Silvaniei a înaintat, spre competentă soluționare, Poliției Orașului Șimleu Silvaniei o plângere, depusă de un bărbat, de 50 de ani, din Șimleu Silvaniei, prin care se reclama că acesta a fost agresat fizic, la data de 7 octombrie, de un bărbat, de 52 de ani, din Șimleu Silvaniei.

În fapt, bărbatul, în vârstă de 50 de ani, sesizează că, la data de 7 octombrie a.c., aflându-se la un eveniment privat organizat la un local din Șilmeu Silvaniei, a purtat unele discuții în contradictoriu, pe teme politice, cu bărbatul de 52 de ani. 

La plecare, bărbatul de 52 de ani i-ar fi aplicat o lovitură peste cap cu telefonul mobil pe care îl ține în mână.

În urma verificărilor întreprinse de polițiști a reieșit că persoana reclamată este demnitar, respectiv îndeplinește funcția de senator în Parlamentul României de la 1 februarie a.c.

Având în vederea calitatea persoanei, în conformitate cu dispozițiile Codului de procedură penală, polițiștii au întocmit referat cu propunere de declinate a cauzei organului competent - Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție”, a transmis IPJ Sălaj.

Senatorul USR de Sălaj, Virgil Marius Bob, i-a spart capul unui inspector bancar la o masă. În urma unei discuții mai aprinse la un eveniment, senatorul Virgil Bob a agresat o altă persoană, lovindu-l în cap cu un obiect contondent, cel mai probabil cu telefonul mobil, conform unor surse judiciare.

Vă reamintim, USR a lansat campania „Fără penali în funcții publice”, iar senatorul s-a ales cu o plângere penală la parchet. 

Un senator USR s-a ales cu plângere penală după ce a lovit violent un inspector bancar

Mai multe articole despre:
senator usr scandal plangere