MENIU

Protecție de la nivel înalt pentru Florian Coldea în justiție. Mutarea generalului negru 

Florian Coldea / Foto: Inquam Photos

Detalii incredibile ies la iveală din mega-dosarul generalilor. Florian Coldea este încă protejat la cel mai înalt nivel și, culmea!, chiar pe portalul instanțelor nu apare numele său în termenul pentru judecarea contestației. 

După ce ancheta penală s-a extins și măsura preventivă a fost și ea extinsă, procurorii au luat în vizor firmele generalilor, inclusiv firmele milionarului Mihai Tufan și pe cele ale lui Alexander Adamescu. 

În jurul orei 13:00, la DNA s-a prezentat pentru a asista la audierile unor martori-cheie în dosar avocatul celor doi generali, Alexandru Șerban, care a declarat că vor fi audiate mai multe persoane.

La termenul de săptămâna viitoare pentru judecarea contestației pentru măsura preventivă, numele lui Florian Coldea, cel care a făcut contestația, respectiv de măsura preventivă care îl vizează, nu apare pe portalul instanțelor.

Vedem, așadar, că gerialul negru este în continuare protejat de justiție. 

Florian Coldea a depus plângere penală împotriva lui Cătălin Hideg

Gruparea Statului Paralel face orice pentru a scăpa de ancheta penală a procurorilor! Florian Coldea contestă măsura preventivă și chiar a făcut o plângere împotriva denunțătorului principal din dosarul său, Cătălin Hideg, ”privind inducerea în eroare a organelor judiciare comisă prin afirmații mincinoase”.

Hideg este autodenunțătorul din dosarul deschis de DNA împotriva foștilor șefi din SRI Florian Coldea și Dumitru Dumbravă și a avocatului Doru Trăilă.

Hideg: Este o încercare de INTIMIDARE. Denunțătorul aruncă bomba: vor apărea și STENOGRAME cu Coldea

Omul de afaceri Cătălin Hideg a reacționat după ce a aflat că fostul număr 2 în SRI i-a făcut o plângere penală. Într-o intervenție în exclusivitate la Culisele Statului Paralel, Hideg a apreciat că gestul lui Coldea este o tentativă de a-l intimida, dar a dezvăluit că este posibil să apară și stenograme cu interceptări ale discuțiilor purtate direct de Coldea.

 

Mai multe articole despre:
florian coldea catalin hideg