MENIU

Procurorii Parchetului General au contestat decizia de eliberare a suspecților în cazul uciderii lui Ioan Crișan

Magistrații de la Parchetul General au contestat decizia magistraților de la Curtea de Apel București privind eliberarea Laurei Crișan și a celor doi bărbați suspectați că au ajutat-o să își omoare tatăl. Joi, magistrații au decis că nu există suficiente probe pentru reținere, așa că au decis punerea acestora în libertate.

Laura Crișan, fiica milionarului Ioan Crișan, acuzată de către procurori că a comandat asasinarea tatălui său a fost lăsată în libertate. Mai mult, judecătorii nu i-au impus nici măcar măsura controlului judiciar, potrivit presei locale.

Procurorii au cerut, joi, arestarea preventivă a Laurei Crișan, fiica omului de afaceri Ioan Crișan, dar judecătorul de drepturi și libertăți a decis să o lase în libertate.

Scandal pe moștenire

Laura Crișan a fost pusă în libertate de instanță. La fel s-a intamplat și cu presupușii ei complici, deși procurorii au cerut arestarea lor preventivă. Potrivit anchetatorilor, Laura Crișan ar fi comandat asasinatul tatălui său, in urmă cu trei ani, după ce a aflat că bărbatul intenționa să o dezmoștenească. Ba mai mult, acesta ar fi intenționat să-i lase averea fostului soț al femeii, deputatul Sergiu Bîlcea. 

Cine era Ioan Crișan, afaceristul care a murit în atentatul cu bombă de la Arad: împrumutase sume uriașe de bani! Ce afaceri derula, de fapt, bărbatul

Laura Crișan, fiica omului de afaceri aruncat în aer la Arad, și cei doi bărbați pe care i-ar fi avut drept complici, sunt liberi acum și pot părăsi oricând țara. Judecătorii au respins solicitarea procurorilor de arestare preventivă. La ieșirea din sala de judecată, Laura Crișan a negat acuzațiile potrivit cărora a plănuit uciderea tatălui ei.

În urma cercetărilor, procurorii au stabilit că Laura Crișan ar fi orchestrat atentatul cu bombă de la Arad. Femeia ar fi plătit doi bărbați cu suma de 100.000 de euro pentru a-i arunca mașina în aer tatălui ei, omul de afaceri Ioan Crișan. Motivul este unul halucinant. Laura Crișan a recurs la gestul extrem când a auzit că omul de afaceri nu vrea să îi lase ei moștenirea de milioane de euro.

Detalii șocante în cazul milionarului Ioan Crișan: Ce a făcut fiica sa cu două zile înainte de a duce planul la bun sfârșit

Potrivit unor surse din anchetă, unul dintre complicii femeii ar fi chiar un frizer din Arad care ar fi conceput bomba cu explozibil luat, cel mai probabil, din Serbia. Acest lucru ar fi ieșit la iveală după ce ofițerii au constatat că explozibilul pe care l-a folosit nu se găsește în țara noastră. Potrivit datelor din acest moment, ceilalți doi indivizi suspecți ar fi montat și detonat bomba.

Anchetatorii au audiat peste 400 de martori, inclusiv pe fiica milionarului, și au mers până acum pe ipoteza în care afaceristului i s-ar fi comandat atacul de mafia rusă din Republica Moldova, după ce ar fi fost implicat într-un transport illegal de tutun. Ce au descoperit cu certitudine, însă, este faptul că bomba a fost detonată de la distanță prin telefonul mobil.

O altă pistă urmărită de oamenii legii a fost o răzbunare în urma traficului de droguri. Substanțele interzise ar fi fost ascunse în peștele pe care afaceristul îl vindea prin propria firmă.

Ioan Crișan și-a pierdut viața în mai 2021 atunci când mașina lui a explodat în parcarea unui supermarket din Arad. 

El este bărbatul care ar fi construit bomba care l-a ucis pe Ioan Crișan. Câți bani ar fi primit „Frizerul” pentru fapta sa

 

Mai multe articole despre: