MENIU

Mafia cu țigări din Vest. Cosmin Mladin, din nou DE NEGĂSIT. Locotenentul interlopului, arestat

Mandate de arestare pentru interlopii lăsați liberi

Șeful mafiei cu țigări din Vest, Cosmin Mladin, și omul lui de încredere au primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Potrivit unor surse citate de Realitatea PLUS, Mladin nu a fost găsit, iar Copil se află în custodia poliției. 

UPDATE: Cosmin Mladin este de negăsit. Polițiștii l-au căutat atât la dominciliu, cât și în alte locații, dar nu a fost de găsit.

În schimb, Daniel Copil a fost ridicat de polițiști din localitatea Pecica, județul Arad.

Acesta a fost oprit în trafic de autorități, după ce a fost surprins în mașină, pregătindu-se de plecare.

Omul de încredere al lui Mladin va fi adus la Arestul Central.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Mladin și Copil veniseră la instanță, vineri, atunci când se judeca cererea de arestare preventivă în lipsă, în cazul lor, pentru a se preda. Aceștia au dat declarație, iar în fața instanței au spus că ei nu au preocupări pe linia contrabandei de țigări.

Ulterior, Cosmin Mladin și Daniel Copil au ieșit liberi din instanță.

Atunci, au fost ridicați de procurorii DIICOT chiar în fața Tribunalului București și au fost duși la audieri. Aceștia nu au fost reținuți, din moment ce exista deja o cerere pe rol privind arestarea preventivă.

Magistrații au decis, vineri, că cei doi ar trebui să meargă după gratii pentru 30 de zile. Autoritățile au luat în calcul și faptul că ei au fugit înainte de a avea loc perchezițiile la locuințele acestora.