MENIU

Alertă în Gorj. Un recidivist care l-a împușcat pe actualul partener al fostei soții, căutat cu elicopterul. Dacă-l vedeți, sunați la 112 - FOTO

Răfuila cu focuri de armă între doi bărbați, pentru aceeași femeie, în județul Gorj. Fost soț, gelos pe noul partener de viață, a dat buzna în gospodăria acestuia și l-a împușcat în picioare și abdomen, cu un pistol.  După atacul sânger, agresorul a fugit de la fața locului. Poliția l-a căutat toată noaptea însă este de negăsit. Autoritățile intervin acum cu un elicopter.

Bărbatul de 52 de ani a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, prezentând 4 plăgi prin împușcare, dintre care una în zona abdominală și 3 în zona membrelor inferioare. 

 

Polițiștii și jandarmii au fost mobilizați în teren și efectuează cercetări pentru depistarea bărbatului și stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

 

A fost întocmit dosar penal, cercetările fiind efectuate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor.

 

 

Detalii aici.

Mai multe articole despre:
barbat impuscat gorj fost sot impuscat gelozie