MENIU

Fosta iubită a lui Vlad Pascu, „momeală” în timpul unui jaf pus la cale de mai mulți tineri de bani gata! Fata, trimisă în judecată pentru 4 infracțiuni

Rebecca Lăzărescu/ Facebook

Rebecca Lăzărescu, fosta iubită a lui Vlad Pascu, revine în atenția publică. Adolescenta este la un pas să fie judecată pentru complicitate la tâlhărie, lipsire de libertate și alte infracțiuni, după ce în luna mai a anului trecut a participat alături de 6 tineri la jefuirea unui coleg, pe care l-au bătut și l-au amenințat cu cuțitul pentru a-i fura telefonul mobil și de a-i goli conturile. Aceasta a avut un rol extrem de bine pus la punct în tot scenariul, respectiv pe acela de "momeală".

Rolul Rebeccăi Lăzărescu a fost acela de a-l ademeni pe tânărul jefuit în subsolul unui imobil, ceilalți știind că acesta avea „o afinitate” pentru ea. Din gașca extinsă a Rebeccăi Lăzărescu a făcut parte și Vlad Pascu, autorul accidentului mortal din Vama Veche, precum și dealerul de droguri Tudor Duma, zis „Maru”, relatează Ziare.com.

Gașca de bani gata a lui Vlad Pascu se lăuda cu drogurile pe internet! Noi imagini șocante cu prietena ucigașului de la 2 Mai

Pe data de 12.10.2023 Tribunalul București a confirmat rechizitoriul procurorilor și a dispus începerea judecății în dosarul în care tânăra este acuzată că a participat la un jaf comis alături de aceasta împreună cu 6 prieteni de-ai săi. 

Rebecca Ioana Lăzărescu a fost trimisă în judecată sub aspectul săvârșirii infacțiunilor de complicitate la
tâlhărie calificată, lipsire de libertate, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și acces ilegal la un sistem informatic.

Mama lui Vlad Pascu, despre fosta iubită a drogatului: „E petardă! Va face niște prostii cât ea de mari” - STENOGRAME

Rolul iubitei lui Vlad Pascu a constat în aceea că, în data de 25.05.2022, în intervalul orar 18:00-19:20, în baza unei înțelegeri prealabile cu un adolescent și alți 4 tineri de bani gata a atras persoana vătămată la subsolul unui imobil din București, cu scopul de a o jefui.

Toate aceste detalii se regăsesc în motivarea hotărârii Tribunalului București din data de 12.10.2023 – consultată de Ziare.com – prin care un judecător de drepturi și libertăți a confirmat legalitatea actului de sesizare și a dispus începerea procesului pe fond. Contestația se va judeca la Curtea de Apel București.