MENIU

Detalii tulburătoare despre Vlad Pascu: beizadeaua se droga cu prietenii, apoi îi plimba cu mașina

Vlad Pascu / Foto: Inquam Photos

Ies la iveală noi detalii halucinante din anturajul lui Vlad Pascu. Un tânăr care a participat la petrecerile cu droguri organizate de beizadea și de dealerul său, Tudor Duma, zis Maru, a relatat în sala de judecată cât de ușor procurau adolescenții din Capitală substanțe interzise. Acesta a povestit cum într-o seară a venit cu mai mulți prieteni acasă la beizadea, s-au drogat, apoi Pascu i-a luat să îi plimbe cu mașina prin Capitală. 

Unul dintre prietenii lui Vlad Pascu, la rândul său consumator de droguri, a făcut mărturii șocante în sala de judecată. Acesta e declarat că Vlad Pascu i-ar fi luat la o plimbare pe cei din gașca lui, la sfârșitul unei petreceri unde cu toții s-au drogat. Potrivit acestuia, drogurile erau aduse foarte ușor de Maru, care le cumpărare de pe stradă. 

"Eu mă cunoșteam cu Vlad Pascu din 2019, iar pe Tudor Duma îl știu tot din aceeași perioadă. În 2022 a existat o ceartă între cei doi, iar eu am rămas prieten cu Duma, deoarece Pascu nu este o persoană pe care să o mențin în anturaj. În aprilie 2023, am avut un impuls să consum droguri, așa că am vorbit cu Vlad Pascu să ne vedem. Au fost sparte câteva pastile de oxicodonă de către Vlad Pascu și am început să tragem toți. Eu am plecat cam pe la miezul nopții", a declarat prietenul lui Pascu, în sala de judecată.

Imagini în exclusivitate cu Vlad Pascu, primite pe adresa de mail Realitatea Plus - VIDEO

Tânărul care a relatat totul este chiar cel pe care criminalul drogat îl umilea filmându-l în timp ce îi ordona să latre precum un câine sau să bea detergent de vase. 

Adus în sala de judecată împreună cu dealerul său de droguri, Pascu nu a pomenit și despre plimbarea cu mașina din seara cu pricina. 

Tudor Duma rămâne încă două luni în arest preventiv.