MENIU

Cum a ajuns Dan Diaconescu în atenția procurorilor, în dosarul "Sex cu minore"? Detalii șocante din anchetă

Dan Diaconescu/Foto: Inquam Photos

Apar detalii șocante despre modul în care a ajuns Dan Diaconescu în atenția procurorilor. O nouă ipoteză care a apărut în spațiul public ar putea schimba cursul anchetei. Totul a plecat de la furtul unui telefon, procurorii autosesizându-se și astfel pornind ancheta ce-l viza pe fostul realizator TV.

O minoră din Constanța a convenit cu niște prieteni să simuleze săvârșirea unei infracțiuni, prin care să își însușească pe nedrept telefonul mobil al unei alte prietene, minoră și ea.

 

Când telefonul a fost descoperit, anchetatorii au descoperit în el clipurile video și niște conversații cu victimele din dosarul lui Dan Diaconescu.

 

Minora care a pus la cale furtul telefonului a fost trimisă în judecată pentru furt calificat, alături de alți 3 complici care au jucat rolul hoțiulor.

 

Între timp, ies la iveală detalii șocante legate de filmul șantajului în care este implicat Dan Diaconescu. Fostul patron de televiziune a fost filmat, când era cu una dintre minore, cu un telefon ascuns într-o jucărie de pluș si nu mai puțin de 4 persoane spionau, din camera alăturată. După ce Diaconescu a primit imaginile compromițătoare, un bărbat care s-a dat drept procuror, a venit și i-a dat bani celui care îl șantaja pe realizatorul TV, arată anchetatorii în documentele din dosar. 

Mai multe articole despre:
dan diaconescu procurori sex cu minore ddtv