MENIU

Crimă înfiorătoare în Maramureș. O femeie și-a ucis cei 2 copii, unul dintre ei bebeluș

Cercetare a politiei la locul faptei (arhiva)

Crimă înfiorătoare comisă de o femeie cu grave afecțiuni psihice. Aceasta și-a ucis cei doi copii, unul de 4 luni, celălalt de 1 an și 8 luni. Autoarea este în custodia poliției.

IPJ Maramureș a fost sesizat prin SNUAU 112 despre faptul că, o femeie, cu grave afecțiuni psihice, a aplicat mai multe lovituri pe corp celor doi copii minori, de 4 luni, respectiv 1 an și 8 luni, provocându-le decesul, potrivit Realitatea Plus. „În urma deplasării la fața locului a polițiștilor din cadrul Secției 7 Suciu de Sus, s-a constatat faptul că doi copii minori, în vârstă de un an și nouă luni, respectiv în vârstă de 4 luni, în ciuda manevrelor specifice de resuscitare efectuate de personalul medical, au decedat. La fața locului se deplasează o echipă complexă de cercetare, care vor efectua activități în vedere lămuriri tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș”, se arată într-o informare a Poliţiei.

Autoarea este în custodia poliției și a fost dusă la spitalul din Sighetul Marmației pentru expertiza de specialitate. Femeia, în vârstă de 30 de ani, este căsătorită, iar cei doi copii erau singurii pe care îi avea.

Tragedia s-a produs în localitatea Ruşor din Maramureş. 

Mai multe articole despre:
mama ucigasa maramures mama ucigasa copii ucisi