MENIU

Cine se află în spatele jocurilor de culise din CSM

Un grup de magistrați mânat de aceleași interese și sprijiniți de jurnaliști de casă, au făcut marți front comun în Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) pentru a bloca numirile propuse de ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, și a face pârtie pentru oamenii lor, informează gandul.info.

Miercuri, CSM a dat aviz negativ Gabrielei Scutea, candidat la șefia Parchetului General, dar și Georgianei Hosu, candidat propus pentru șefia DIICOT.

Avizul negativ, deși consultativ, este, de departe, unul lipsit de legitimitate, pentru că ar avea o motivație halucinantă: ambiția procurorului Horațiu Radu, adjunct la Parchetul General, de a deveni el însuși Procuror General al României. Horațiu Radu (adjunct al Procurorului General al României, delegat de CSM) a fost ajutat în demersul său de Nicolae Solomon (membru CSM) și Bogdan Pîrlog, prim-procuror adjunct al Parchetului Militar.

Cei trei procurori s-au poziționat (chiar și public) împotriva Gabrielei Scutea, totul pentru ca CSM să fie convins să dea aviz negativ candidatei Scutea.

Detalii Aici

Mai multe articole despre:
jocuri de culise CSM