MENIU

Bărbat reținut după acte de ZOOFILIE cu o măgăriță. A fost surprins în flagrant, pe un câmp din Brașov

Un brașovean care a fost surprins pe câmp, în timp ce întreținea raporturi sexuale cu o măgăriță, a fost reținut de poliție și s-a ales cu dosar penal. Reclamația a fost depusă de stăpânul animalului, iar agresorul poate ajunge chiar în spatele gratiilor. În România, zoofilia a fost definită ca infracțiune abia în urmă cu un an.

„În data de 22.04.2023, în jurul orelor 16.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană de sex masculin a fost depistată în spatele unui animal (măgăriță), în zona extravilană a satului Podu Oltului, din județul Brașov, în apropierea râului Olt, existând suspiciunea săvârșirii infracțiunii de zoofilie".  Polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au identificat un bărbat de 27 de ani, din municipiul Brașov.

 

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Pentru Protecția Animalelor Brașov în cadrul dosarului penal constituit, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zoofilie (...)urmând ca la final să se propună soluție legală”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, citați de BizzBrasov.

 

Zoofilia a devenit oficial infracțiune în mai 2022, prin modificarea Legii 138/2022 şi se pedepsește cu închisoare de la 2 la 7 ani.

Mai multe articole despre:
zoofilie magarita brasov sex cu animale